Forum » Mobilne tehnologije » IR + T310
IR + T310
mih@ ::
Pozdravljeni.
Upam da ta tema ni že bila obdelana, trenutno mi ne dela iskanje. Situacija je naslednja: mam gericomovega prenosnika in SE T310.predn sm formatiru disk je povezava prek Ir delovala brez problema. Dam tel zravn pa pošlem karkol gor. Zdej k so pa winXP na novo gor pa sploh ne zazna telefona. prvič k sm ga dal zravn je zaznal IR modem, pol pa konc veselja. Kako se zdej nazaj naštima da bo spet zaznal wireless device (al kako je že) in dam pol sam send files? prek SE softvera gre, ampak to sam slike.
Hvala
Upam da ta tema ni že bila obdelana, trenutno mi ne dela iskanje. Situacija je naslednja: mam gericomovega prenosnika in SE T310.predn sm formatiru disk je povezava prek Ir delovala brez problema. Dam tel zravn pa pošlem karkol gor. Zdej k so pa winXP na novo gor pa sploh ne zazna telefona. prvič k sm ga dal zravn je zaznal IR modem, pol pa konc veselja. Kako se zdej nazaj naštima da bo spet zaznal wireless device (al kako je že) in dam pol sam send files? prek SE softvera gre, ampak to sam slike.
Hvala
Sami ::
Naloži najnovejše gonilnike za T310.
Kater program pa uporabljaš za prenos datotek?
Kater program pa uporabljaš za prenos datotek?
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
mih@ ::
use kar je na SE strani sm naložu... prej sm uporablu kr un prog k je v winXP. Pojav se znakec da je najdu napravo na IR in kaj hočem poslat gor. Če sm pa iz tel poslal slike je pa sam napisal na računalniku če hočem sprejet al ne. Zdej pa k pošlem pa telefon sploh ne najde IR naprave...
Drugač sm pa najdu še en podobn program SenFile ki je podobna zadeva.
Drugač sm pa najdu še en podobn program SenFile ki je podobna zadeva.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10605 (6591) | zolja |
» | IrDA vmesnikOddelek: Mobilne tehnologije | 1610 (1325) | Mr. |
» | 3Com USR ISDN Pro TaOddelek: Strojna oprema | 1823 (1482) | Wad@ |
» | ker mobitel kupt!?Oddelek: Kaj kupiti | 1976 (1586) | Dr_M |
» | program za T310Oddelek: Programska oprema | 1619 (1257) | Paramedic |