Forum » Hlajenje in modifikacije » Pentium III °C
Pentium III °C
glavic ::
zanima me kok ma kdo °C pri P3 ( npr. 700(100) ) .
ker jaz jih mam 35°- 40° brez obremenitve
z obremenitvijo okol 45°C ?
a ni to ml prevec ??? gor mam golden orb
ker jaz jih mam 35°- 40° brez obremenitve
z obremenitvijo okol 45°C ?
a ni to ml prevec ??? gor mam golden orb
Musselli bizi
bastadu ::
Jaz imam isti proc, pa imam temperaturo zmeraj nekje 30 - 40°C, nikoli več. Mislim da je to še kr normalna temperatura, ali pa se motim...
das_frik ::
Glavic tvija temperatura je za intela ZELO! visoka. Verjetno je to zato ker mas gor Gorba ki pa hladi za en k_ _ _ c.
das_frik ::
ko sem bil jaz se u kameni dobi in sem uporabljal intelove procesorje je vulcano 2 procesar pri max obremenitvi tiktakal nekje pri 35°C, pri idlanju pa se je temperatura spustila do 25-29°C odvisno od temperature zunaj
Mr.B ::
Probaj še enkrat orba gor dat. Prvič ko sem meril je bila temperatura pod 30 stopin , potem pa sem malo spreminjal čreva v kišti pa je temperatura narasla na tako temperaturo kot jo imaš ti. Sedaj imam max 45 °C , pri navitem PIII700/100 na PIII 933/133 pa je gor samo golden orb , zato sklepam da nimaš prav nataknjen orb gor ???
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Shadowman-x ::
Najprej napiši katero ploščo imaš, saj je to zelo pomembno - način merjenja temperature.
Sam imam MSI BX Master, P-III 700@933, 1.9V, max temperatura pa je 36 stopinj Celzija. Za hlajenje pa skrbi predelani GlobalWin FDP-32.
Golden orb mi je šel na enaki konfiguraciji preko 40 stopinj, ampak je bil sistem popolnoma stabilen.
Pa še za info, imel sem tudi P-III 500@750, prav tako max 35 stopinj Celzija.
Sam imam MSI BX Master, P-III 700@933, 1.9V, max temperatura pa je 36 stopinj Celzija. Za hlajenje pa skrbi predelani GlobalWin FDP-32.
Golden orb mi je šel na enaki konfiguraciji preko 40 stopinj, ampak je bil sistem popolnoma stabilen.
Pa še za info, imel sem tudi P-III 500@750, prav tako max 35 stopinj Celzija.
cyber ::
ja pr men c633@950 uporabljam tud golden orba in mi zaenkrat še kar dober hladi temeperatura sedaj ko je mal hladneje u sob je tam nekje med 23 in 25C temperatura sistema , procesorja pa med 26 in 28C maximalna obremenitev pa 38 do 40C.........ko pa je topleje pa je nekje približno kaki dve stopinji zraven.
VASkO ::
shadowman, pri intel procih ni pomembna plosca, ker je temp. dioda v procesorjevem jedru, plosca pri temp. nima skoraj nikakrsnega vpliva.
Mr.B ::
V glavnem ventilator ti ne stoji dobr gor , ali pa se ti zelo slabo vrti ventilator.
Preveri sicer napetost za procesor, ampak dej si popravi hladilnik , ker drugo ne more biti , ups , razen če so ti prodali navitega ozeroma ponarejenega PIII .
Preveri sicer napetost za procesor, ampak dej si popravi hladilnik , ker drugo ne more biti , ups , razen če so ti prodali navitega ozeroma ponarejenega PIII .
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
glavic ::
plata je Abit SA6R
zdej mam temp. idel 33° sm to skoz skace do 36°
gorb je lepo gor preveru 3x
mogoce je tarbmalna pasta, mam eno k sem jo kupil v HTE...
zdej mam temp. idel 33° sm to skoz skace do 36°
gorb je lepo gor preveru 3x
mogoce je tarbmalna pasta, mam eno k sem jo kupil v HTE...
Musselli bizi
element ::
Možni vzroki:
GOrb hladi za en qrc
Ohišje ni dobro prezračeno
Preveč/premalo termalne paste na procesorju
Poskrbi, da bo tisto zgoraj zginlo in temperatura nej bi bla okol 35°c.
GOrb hladi za en qrc
Ohišje ni dobro prezračeno
Preveč/premalo termalne paste na procesorju
Poskrbi, da bo tisto zgoraj zginlo in temperatura nej bi bla okol 35°c.
ice-age ::
Živjo!
Jest imam Pentium 4 (3.0 GHZ), normalna temperatura (povprečna) je 45 do 53°c. Ko je pa obrememjen gre pa tudi do 60°c (max. zdrži pa cca. 90°c).
Tako da jest mislim, da tvoja temperatura procesorja, ne bi smela biti problem.
ice-age
Jest imam Pentium 4 (3.0 GHZ), normalna temperatura (povprečna) je 45 do 53°c. Ko je pa obrememjen gre pa tudi do 60°c (max. zdrži pa cca. 90°c).
Tako da jest mislim, da tvoja temperatura procesorja, ne bi smela biti problem.
ice-age
bastadu ::
ice-age: poglej datum posta zgoraj...
drugače pa imam jaz tudi P4 3.0GHz (northwood-a) in imam temperaturo v idlanju okoli 35°C, ko je obremenjen pa od 10 - 15°C več
drugače pa imam jaz tudi P4 3.0GHz (northwood-a) in imam temperaturo v idlanju okoli 35°C, ko je obremenjen pa od 10 - 15°C več
Spajky ::
VASkO-otova trditev ne drži (ispred več let!, do zdej se je že sigurno educiral); res je, da imajo Intlovi proci že vključno od P-II dalje inkorporirano v jedru termalno diodo, vendar so bile takrat razen izjem (serverske) plate nesposobne prikazovat to temperaturo. Pa tudi današnje najnovejše jih polovica to ne prikazuje (vsaj ne prav)!
Temperature P-3 procov so ble pod 40°C z jedra (z vključeno HLT podporo v OS - softCooling okoli 30°C v Idle, v full load pa kakih 5°C več maximalno (z externega senzorja 5°C manj in to pri okoli 20°C sobne. Z najnovejšimi PrescHOT-i pa so z jedra skoraj duple zdej, dočim so one iz socketa vsaj cca. 10°C manjše. Kar se tiče stvari okoli temperatur, mate na moji strani pod komp/benči nekaj stvari, ki si jih lahko pogledate z linki vred! Edukacija nikoli ne škodi ...
Temperature P-3 procov so ble pod 40°C z jedra (z vključeno HLT podporo v OS - softCooling okoli 30°C v Idle, v full load pa kakih 5°C več maximalno (z externega senzorja 5°C manj in to pri okoli 20°C sobne. Z najnovejšimi PrescHOT-i pa so z jedra skoraj duple zdej, dočim so one iz socketa vsaj cca. 10°C manjše. Kar se tiče stvari okoli temperatur, mate na moji strani pod komp/benči nekaj stvari, ki si jih lahko pogledate z linki vred! Edukacija nikoli ne škodi ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
lakotnyk ::
jes mam pa PIII 667mhz in nimam blage veze na kolk se segreje lih tko golden orba. Dela pač.
sej ksnih novih ventilatorjev za socket 370 se tko ne dobi več, al se motim.
sej ksnih novih ventilatorjev za socket 370 se tko ne dobi več, al se motim.
les grandes hommes font des grandes erreurs.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako vroč je vaš CPU ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1955 (1455) | abcde7 |
» | P3 700/100 HLAJENJE-HELP!Oddelek: Navijanje | 1406 (1294) | element |
» | PIII 700 na 933Oddelek: Navijanje | 966 (834) | element |
» | Hladni procesorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1977 (1598) | S-T-M |
» | Temperatura PII 300@450Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2316 (2181) | mravla |