Forum » Programska oprema » Wine in ASP (slovarji DZS)
Wine in ASP (slovarji DZS)
Poldi112 ::
Je komu uspelo usposobiti te slovarje v Linux-u skozi Wine?
Slovarji se nalozijo, tudi najdejo vpisano geslo, samo ga ne izpisejo in z misko se ne da klikati po geslih.
Imam gentoo in zadnji wine, Zamenjal sem mu tudi ntdll.dll v windows/system, za katerega sem z ukazom WINEDEBUG=+loaddll wine KNJIGE.EXE ugotovil, da ga verjetno potrebuje. Ceprav mi izpis ni bil najbolj jasen ampak zdaj ni nobene napake vec tako da bi to moralo biti ok.
Slovarji se nalozijo, tudi najdejo vpisano geslo, samo ga ne izpisejo in z misko se ne da klikati po geslih.
Imam gentoo in zadnji wine, Zamenjal sem mu tudi ntdll.dll v windows/system, za katerega sem z ukazom WINEDEBUG=+loaddll wine KNJIGE.EXE ugotovil, da ga verjetno potrebuje. Ceprav mi izpis ni bil najbolj jasen ampak zdaj ni nobene napake vec tako da bi to moralo biti ok.
Gost ::
Tukaj je potekala debata o izdelavi slovarjev za linux, vendar je zadeva nekam poniknila:
http://mandrakeprinas.org/forum/viewtopic.php?t=369&highlight=slovarji
Drugače pa še nisem zasledil, da je komu uspelo uporabljati ASP slovarje v linuxu preko wine-ja.
http://mandrakeprinas.org/forum/viewtopic.php?t=369&highlight=slovarji
Drugače pa še nisem zasledil, da je komu uspelo uporabljati ASP slovarje v linuxu preko wine-ja.
pivmik ::
Sej bi lahko naredil en linuxaš preprost programček z branje ASP datotek (baze besed) in izpis vsebine ASP datotek/slovarjev.
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mandriva Linux Limited Edition 2005Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3796 (3041) | shubell |
» | Povezava v internet z linuxomOddelek: Programska oprema | 914 (877) | hacker13 |
» | katero linux distribucijoOddelek: Operacijski sistemi | 1087 (921) | PingoUser |
» | referendum o prepovedi M$Oddelek: Loža | 1775 (1468) | overlord_tm |
» | Program za risanje el. vezij v LinuxuOddelek: Programska oprema | 1808 (1729) | MasterMind |