» »

Re-instalacija XPjev, IE, .., kako sedaj aktivirati NLB KLIK certifikate...

Re-instalacija XPjev, IE, .., kako sedaj aktivirati NLB KLIK certifikate...

Joze_K ::

sem zamenjal celerona z AMDjem, naivno mislil, da bo zadeva delovala, pa seveda ni in sem moral reinstalirati XPje. Sedaj pa ne vidim več certifikatov v IExplorerju...

Reinstalacija je bila brez formatiranja, tako, da se "po moje" certifikati še nahajajo v shrambi (prostoru na disku,..., nekje). Vendar jih po odprtju KLIKa več ni v spisku certifikatov...

KAKO JIH DATI V TA SPISEK???

Pa še zanimivost: jih imam tudi v službi na računalniku in mi lepo dela KLIK, vendar se ne pustijo izvoziti (tukaj imam še NTje 4.0) - vedno mi javi:
An error occurred during the exportation of the private key. The private Key may not be exportable.

Sedaj pa ne vem kako naprej....

PLEASE HELP,... ker sem brez KLIKA zgubljen, ni mi pa za prositi ponovno certifikatov... (sem imel nekje tudi varnostno kopijo,... ampak je NEKJE... TWILLIGHT ZONE :\ )

Kekec ::

Da nimamš certifikata je čudno, zanimivo bi bilo dati nazaj procesor in videt ce se bo pojavil!

Drugo pa da tvoj certifikat ni bilo možno izvoziti pa je zato ker nisi očnačil ko si ga prvič izvažal oz "uvažal" v sluzbi in zato ko bom ta računalnik formatiral, bo šel tvoj certifikat v "maloro". Lahko pa pokličeš pa naj ti dajo novga!

lp!

Joze_K ::

Drugo pa da tvoj certifikat ni bilo možno izvoziti pa je zato ker nisi očnačil ko si ga prvič izvažal oz "uvažal" v sluzbi in zato ko bom ta računalnik formatiral, bo šel tvoj certifikat v "maloro". Lahko pa pokličeš pa naj ti dajo novga!

Mi ni približno jasno kaj to pomeni...

Procesorja pa ne morem dati nazaj novega, ker je plata z procem že odšla (Celeron namreč zahteva drugo plato a veš...) + pa so že bili XP na novo instalirani tako da ne vem kaj bi to pomagalo...

a nima nihče nič konkretnega...

Kekec ::

Ko izvažaš certifikat to pomeni da ga zapišeš v eno datoteko in to datoteko neseš v službo da bi si certifikat namestil še tam, ka moreš "importirat, uvoziti, inštalirati" kakorkoli želiš te med importiranjem vpraša ali želiš da je certifikat možno kasneje exportirati ali ne in če tega nisi obkljukal ali če ti je kdo drug to delu in tega ni naredil, ti lahko preprosto rečem da si v R*TI!
Pokliči na banko in reč naj ti pošljejo novega!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Digitalni certifikat SIGENCA

Oddelek: Programska oprema
428978 (3554) Yossarian
»

Certifikat !

Oddelek: Informacijska varnost
279301 (4105) SeMiNeSanja
»