Forum » Strojna oprema » firewire prilop ?
firewire prilop ?
Cuoresportivo ::
Pozdravljen!
Torej, kupil sem si ohišje Chieftech MEsh serija. Spredaj ima to ohišhe FIREWIRE konektor. Rad bi priklopil ta firewire, vendar ima firewire na ohišju drugač konektor kot pa je na plošči. Zdaj pa me zanima, kakšna je vezava teh kablov oz pinov na plati, saj na plati je vsega skup 7 pinov , na tistem konektorju od ohišja , pa je 9 pinov. Spodaj sat tudi sliki od konektorja na plati ter od konektorja na ohišju. Plata je ASUS a7n8x deluxe. hvala.
Konektor na plati
Priključek od ohišja
Torej, kupil sem si ohišje Chieftech MEsh serija. Spredaj ima to ohišhe FIREWIRE konektor. Rad bi priklopil ta firewire, vendar ima firewire na ohišju drugač konektor kot pa je na plošči. Zdaj pa me zanima, kakšna je vezava teh kablov oz pinov na plati, saj na plati je vsega skup 7 pinov , na tistem konektorju od ohišja , pa je 9 pinov. Spodaj sat tudi sliki od konektorja na plati ter od konektorja na ohišju. Plata je ASUS a7n8x deluxe. hvala.
Konektor na plati
Priključek od ohišja
lep pozdrav(best regards)
All ::
SLIKCEEEEEE
kaj pa prkluček na zadnji konektor? vsaj tko je men ratal...mau grdo zgleda k je kup enih kablou zadi.....sam jebi ga...se bo pa treba ankat spraut na interne konektorje skuplat
kaj pa prkluček na zadnji konektor? vsaj tko je men ratal...mau grdo zgleda k je kup enih kablou zadi.....sam jebi ga...se bo pa treba ankat spraut na interne konektorje skuplat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asrock plošče in barva žicOddelek: Strojna oprema | 1322 (1012) | Jst |
» | IBM tipkovnica brez kabla - kako povezati novega?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1802 (1643) | Duhec |
» | Težave z napajalnikom in smradOddelek: Strojna oprema | 1925 (1780) | Ovchka |
» | problemi s priklopom sony digital8 kamere - lastniki nf7sOddelek: Strojna oprema | 921 (900) | boštjan |
» | Chieftec USB priklop na sprednji straniciOddelek: Strojna oprema | 1465 (1183) | S-Master |