Forum » Strojna oprema » Logitech Joystick extreme 3D pro - problem s kalibracijo
Logitech Joystick extreme 3D pro - problem s kalibracijo
SloDave ::
Ta igralna palica mi povzroča take težave da je obup. Zamenjal sem že tri igralne palice, vendar so na Logitechu očitno tako prekleto nesposobni, da ne znajo tut enih spodobnih driverjev napisat. Drugače mam win 2k
Moja težava pa je taka, stvar se nikakor ne da kalibrirat. Ko stvar namestim zadeva deluje kolikortoliko ok (prva namestitev sploh). Vendar se čez čas začnejo pojavljati težave npr. handle twist ne deluje vredu, oz še slabše sama palica poskakuje kar nekam. Namestil sem tudi zadnje gonilnike pa nič ne pomaga.
Če ima kdo kakršno koli rešitev bom zloo vesel, čeprav sem že obupal nad vsemskupaj.
Moja težava pa je taka, stvar se nikakor ne da kalibrirat. Ko stvar namestim zadeva deluje kolikortoliko ok (prva namestitev sploh). Vendar se čez čas začnejo pojavljati težave npr. handle twist ne deluje vredu, oz še slabše sama palica poskakuje kar nekam. Namestil sem tudi zadnje gonilnike pa nič ne pomaga.
Če ima kdo kakršno koli rešitev bom zloo vesel, čeprav sem že obupal nad vsemskupaj.
bmandelj ::
RMA
verjetno so potenciometri in pa autokalibracija ki se sesuje po dolocenem casu
LP
verjetno so potenciometri in pa autokalibracija ki se sesuje po dolocenem casu
LP
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AdapterOddelek: Loža | 1197 (638) | buttcrack |
» | Simulator letenja za darilo-nujno prosim za nasvetOddelek: Kaj kupiti | 4040 (3773) | merlin2 |
» | Flight simulator X in problemčekOddelek: Igre | 2394 (2151) | atasmrk |
» | Igralna palica za Flight simulatorOddelek: Kaj kupiti | 2356 (2081) | destiny |
» | Pozna kdo kako dobro letalsko igroOddelek: Igre | 2494 (1979) | Grey |