Forum » Igre » City-building igre
City-building igre
Lucifix ::
Ker imam te dni malce več časa kot sicer, bi se lotil ene igrice na temo city-building (se pravi kot Zeus: master of olympus).
Mi zna kdo kakšno tako bolj novejšo predlagat?
Mi zna kdo kakšno tako bolj novejšo predlagat?
Mavrik ::
Lahko še pobereš igre z iste serije: Cezar, Pharaoh in še ena na temo kitajske katere naslov točno več ne vem.
The truth is rarely pure and never simple.
Kaj niso naredili nobene v zadnjem času (zeus je naprimer že kar star - 2001 če se ne motim).
F2_Silberpfeil ::
Novejsa od Zevsa je EMPEROR: Return of the midle kingdom
Pa se verjetno kak novejsi mod (kot je bil Kleopatra za Pharaoh)obstaja sam nisem ziher .
Pa se verjetno kak novejsi mod (kot je bil Kleopatra za Pharaoh)obstaja sam nisem ziher .
A ni to kaka fora kot je recimo warcraft al pa kej podobnega? Ker takšnih špilov sem se čist naveličal.
flipflop ::
Anno 1602 sm igral že kr dolgo nazaj. Mi je bil kr všeč, še posebej to da ni blo treba se vojskovat preveč...
F2_Silberpfeil ::
Serija spilov od Ceasar 3,Pharaoh, Zevs in Emperor: RTOMK niso niti mal podobne klesičnim strategijam kot je npr Warcraft!
Tu je pomembno mesto in samo mesto (farme, rudniki, Workshops, trgovina, trgovanje z drugimi mesti..... ) Vojskovanja skoraj ni je nekaj malega za obrambo mesta ko te barbari napadajo in to je bolkone to!
Tu je pomembno mesto in samo mesto (farme, rudniki, Workshops, trgovina, trgovanje z drugimi mesti..... ) Vojskovanja skoraj ni je nekaj malega za obrambo mesta ko te barbari napadajo in to je bolkone to!
BOCo. ::
Lahko poskusiš tudi stronghold tam ni samo misij z delovanjem mesta, ampak so tudi invazije na gradove in obramba pred ˝turki˝!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera je vaša najljubša igra vseh časov? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 40112 (18131) | msms |
» | Anno 1701Oddelek: Igre | 1367 (949) | PolentoZer |
» | Igre z coop modOddelek: Igre | 1282 (1198) | Hux |
» | Iscem StrategijeOddelek: Igre | 963 (875) | d0rK |
» | katero strateško igro? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9713 (8618) | poluks |