Forum » Mobilne tehnologije » HTML in Nokia 7650
HTML in Nokia 7650
JOKER ::
Pozdrav !
Mene zanima sledeče. Na Mobisux strani sem gledal karakteristike telefona in odločil sem se, da si nastavim, kako bi lahko srfal po netu (ne Wap) . HTML mislim, da bi lahko vpisal www in bi mi jih pokazalo ali se morda motim.
Piše prikaz HTML, kar pomeni (mislim), da bi lahko recimo vpisal : www.najdi.si in bi se mi prikazala ta stran. Imama prav ?
Ko sem poklical na Simobil za pomoč naročnikom pa mi je dejal, da ta telefon ne omogoča tega. Naj mi prosim nekdo to zadevo razloži, kako se tej stvari streže oziroma kaj je mišljeno pod "prikaz HTML". Če si je pa kdo to že nastavljal bi pa prosil za postopek.
Najlepša hvala in lep pozdrav.
Mene zanima sledeče. Na Mobisux strani sem gledal karakteristike telefona in odločil sem se, da si nastavim, kako bi lahko srfal po netu (ne Wap) . HTML mislim, da bi lahko vpisal www in bi mi jih pokazalo ali se morda motim.
Piše prikaz HTML, kar pomeni (mislim), da bi lahko recimo vpisal : www.najdi.si in bi se mi prikazala ta stran. Imama prav ?
Ko sem poklical na Simobil za pomoč naročnikom pa mi je dejal, da ta telefon ne omogoča tega. Naj mi prosim nekdo to zadevo razloži, kako se tej stvari streže oziroma kaj je mišljeno pod "prikaz HTML". Če si je pa kdo to že nastavljal bi pa prosil za postopek.
Najlepša hvala in lep pozdrav.
Imam nokio 6600 in lahko brskam po netu isto ko na rač., le da je manjši ekran in pa vse skupaj se nalaga počas.
JOKER ::
In kako to dosežeš ? Kje se da to nastavit ?
a ma kdo izkušnje, da pa bi srfal preko bluetooth-a z prenosnikom?
Tukaj naj bi bil moj podpis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitev domeneOddelek: Pomoč in nasveti | 1788 (1584) | jugi |
» | Nepravilen prikaz IE, FirefoxOddelek: Pomoč in nasveti | 978 (707) | dash_wallace |
» | HTML urejevalnik za e-poštoOddelek: Izdelava spletišč | 1126 (1030) | Gost |
» | Vpis strani v iskalnikeOddelek: Omrežja in internet | 2738 (2382) | pirx |
» | Mozilla Thunderbird 0.6Oddelek: Novice / Brskalniki | 3283 (3283) | CaqKa |