» »

Tečaj DW MX 2004

Tečaj DW MX 2004

Gino ::

Ali je mogoče kdo tukaj že šel na kak tečaj Macromedia Dreamweaver MX 2004 ali kaj podobnega?
Zanima me sicer kje se da udeležit kakšnega pri nas pa za kok denarja, pa če se sploh splača?? Če sploh kaj odneseš od teh tečajev pri nas, kar še ne znaš?

A sploh kdo tukaj uporablja Dreamweaver??

Ziga Dolhar ::

Glede na število postovm, v katerih ljudstvo sprašuje "kako pa to naredim v dwju ..." -- da, veliko ljudi ga uporablja. Tudi jaz. ;-).

Glede tečaja -- nujno želiš tečaj? Dejansko želiš tečaj, kjer te bodo naučili uporabljat DW, ali tečaj, kjer te bodo naučili izdelovat spletne strani?
https://dolhar.si/

Tody ::

Predavanje lahko sliši in vidiš tukaj stane pa $100 če ti kej ni jasnega pa si ga lahko zavrtiš še enkrat še enkrat še enkrat in še takrat ko delaš še enkrat... majo zlo fajn narejene tud primere tko da ti dejansko kilikaš skrati z človekom ko ti razlaga.... zelo všečno !!!

Gino ::

HVALA ZA ODGOVORE!
To že, samo jaz bi rad tečaj v živo s folkom, da se naučim izdelovat spletne strani z DW, uporabljat ga že znam. Se mi zdi da tega pri nas sploh ni in da bom res mogu jit v London npr. sam ne vem kok kej odneseš v treh dneh za 300 jurjev, v unih 20 urah tečaja, se mi zdi mogoče mal prenaptrpan urnik pol. Bi mogu dobit kakšnega k je že bil na čem takem!

Brilko ::

Kaj pa te poletne šole?

A to sploh letos bo (je blo)?

Tody ::

hum ?
KAj?
kako ?
Ti bi rad da ti en pove spletno stran moreš narediti tako in tako uporabit moreš zeleno podlogo bele celice in tak in tak font ?

Če te pa zanimajo nove tehnologijo in uporabo le teh se boš najceneje in najbolje nauču če jih boš uporabu... Kle fante povpraš katere strani spremljajo da so oni up to date in jih spremljaj tudi sam...

Gino ::

Tody: Za tisto Lynda.com ki si mi jo predlagal. To poznam ja, zna bit dobra stvar. Samo da to naročiš ti še UPS zaračuna še dodatnih $100 za poštnino. Sicer sem pa našu TOLE , kar bi ful imel. A kej veš, a se da to kje pri nas dobit?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izdelava spletne strani

Oddelek: Izdelava spletišč
214135 (3229) zuz3k
»

Izredni študij ali tečaji?

Oddelek: Šola
292454 (1908) Gandalfar
»

Kako do izpita za voditelja čolna?

Oddelek: Loža
177759 (7455) projektor
»

Potrebe po izdelovalcih oz. oblikovalcih internetnih strani

Oddelek: Izdelava spletišč
313143 (2218) Hair
»

Internetna stran (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
535726 (4914) Mipe

Več podobnih tem