Forum » Šola » Matura 2004 in vpis
Matura 2004 in vpis
Simulacrum ::
Lep pozdrav.
Na letosnji maturi nisem dosegel zadostno stevilo tock za vpis na zeljeno fakulteto. Ostale fakultete s prostimi mesti pa me ne zanimajo, tako da bi letos sel delat maturitetni program ter tako dvignil uspeh 3. in 4. letnika in ponovno delal maturo naslednje leto v spomladanskem roku. Je to izvedljivo glede na to, da imam opravljeno maturo? Kako pa je s statusom dijaka? Ga se imam?
Najlepsa hvala za pomoc.
Ajde.
Na letosnji maturi nisem dosegel zadostno stevilo tock za vpis na zeljeno fakulteto. Ostale fakultete s prostimi mesti pa me ne zanimajo, tako da bi letos sel delat maturitetni program ter tako dvignil uspeh 3. in 4. letnika in ponovno delal maturo naslednje leto v spomladanskem roku. Je to izvedljivo glede na to, da imam opravljeno maturo? Kako pa je s statusom dijaka? Ga se imam?
Najlepsa hvala za pomoc.
Ajde.
_marko ::
Zakaj pa ne probaš še enkrat v jesenskem roku izboljšat mature?
Potem se pa vpiši za 1 leto na kr en fax, da boš imel status študenta.
Potem se pa vpiši za 1 leto na kr en fax, da boš imel status študenta.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
Ziga Dolhar ::
AFAIK se ocene na maturitetnem tečaju ne upoštevajo kot "uspeh" [kot to veljata še vedno 3. in 4. letnik]; gre zgolj za "pogoj" [in potencialno odlične priprave, če sam resno vzameš stvar] za [ponoven] pritsop k opravljanju mature oz. za izogib plačila opravljanja mature, ako si star vsaj 21 let.
https://dolhar.si/
_marko ::
Koliko pa ti je zmanjkalo do željenega faxa?
Če ti je malo je po mojem res najboljše izboljšat maturo v jesenskem roku.
Če ti je malo je po mojem res najboljše izboljšat maturo v jesenskem roku.
The saddest aspect of life right now is that science
Zmanjkalo mi je kar konkretnih 5 tock, tako da jesenski rok ne bi prinesel bistvenih sprememb pri vpisu.
Glede ostalih informacij o maturitetnem tecaju bom pa poklical na RIC in se natancno pozanimal kako in kaj. Vas obvestim.
Hvala za pomoc.
Zdravo.
Glede ostalih informacij o maturitetnem tecaju bom pa poklical na RIC in se natancno pozanimal kako in kaj. Vas obvestim.
Hvala za pomoc.
Zdravo.
Lp
Torej, na RICu pravijo, da v primeru uspesno zakljucenega solanja in opravljene mature, nimas moznosti se vpisat na maturitetni tecaj. Ce pa zelis lahko gres popravljat maturo, a le enkrat. Kdaj, pa je prepusceno tebi.
Tako je to.
Prijetne pocitnice zelim. :)
Torej, na RICu pravijo, da v primeru uspesno zakljucenega solanja in opravljene mature, nimas moznosti se vpisat na maturitetni tecaj. Ce pa zelis lahko gres popravljat maturo, a le enkrat. Kdaj, pa je prepusceno tebi.
Tako je to.
Prijetne pocitnice zelim. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrnitev v šoloOddelek: Šola | 6397 (5393) | para! |
» | Dobili pri plonkanju na spl.maturiOddelek: Šola | 2942 (2134) | Mehmed |
» | Matura 2010 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 14670 (10587) | Jebac18 |
» | ponavljanje poklicne matureOddelek: Šola | 4356 (4160) | frenk |
» | padec na maturiOddelek: Šola | 5190 (4938) | Fella |