Forum » Loža » Zemljevid Ljubljane
Zemljevid Ljubljane
_marko ::
Obstaja kakšen zemljevid Ljubljane na netu, ki je boljši od telekomovega?
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
Gizmo_X ::
Interaktivni naravovarstveni atlas
Zemljevid, ulice in hišne številke. Tudi letalski posnetki.
Bi pa rabil kaj takega za hrvaško.
Zemljevid, ulice in hišne številke. Tudi letalski posnetki.
Bi pa rabil kaj takega za hrvaško.
Don't pay the BILL at the big GATES.
NoUse4AName ::
Kaj pa je narobe z telekomovim? Sej cisto lepo prikaze vse ulice. Direkten link do njihovega interaktivnega zemljevida.
Gizmo_X ::
Na linux uporabnike pa ravno niso pomislili... IE only
Pa sem mislil, da je meni težko, ker moram po enem mescu uporabljanja Firefoxa spet odpreti IE.
Ne vem, zakaj se mi zdi, da bi tudi na drugih operacijskih sistemih delalo, mogoče le ne 100%. Ampak bi pač lahko napisali, kot ponekod drugje: Vaš brskljalnik ni popolnoma kompatibilen s to stranjo. Priporočamo uporabo IE, če želote, pa lahko nadaljujete tukaj.
Kje bi se dalo spremeniti podnapis brskljalnika? Da bi stran mislila, da imam IE (bi bil pač pod krinko za tisto stran ) .
Kaj pa je narobe z telekomovim? Sej cisto lepo prikaze vse ulice.
Najbrž živiš v Ljubljani, ali katerem drugem večjem kraju, za katerega ima TIS pripravljeno karto? Vse dobro do tukaj. Problem nastane, ko iščeš pot do neke osebe v neki vasi, za katero še nikoli nisi slišal. In tukaj postane uporabna ta stran.
Don't pay the BILL at the big GATES.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gizmo_X ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPS (navigacija) za nokio n70Oddelek: Mobilne tehnologije | 651 (597) | popster |
» | Zastonj zemljevid za na spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 5392 (3897) | bosto |
» | GPS navigacija na Nokia N95 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17487 (13214) | AtKo |
» | ZemljevidOddelek: Omrežja in internet | 1807 (1657) | Slowenc |
» | Kumulativni popravek za Internet ExplorerOddelek: Novice / Brskalniki | 2679 (2679) | WhiteAngel |