Forum » Loža » Vaši NIK-i
Vaši NIK-i
Hair ::
Zanimivo je pisat po forumu in gledat vse mogoče nik-e. Vedno se sprašujem, kaj je povod za tak nik, kot ga imate.
V tej temi vas torej prosim, da razložite vaš nik, kolikor se pač da; zakaj je tak kot je, ste sami dobili idejo, vam je kdo pomagal(vzornik,...), je to vaš stalen nik(tudi za druge forume, mirc,...), ali predstavlja vaše lastnosti, ipd.
Naj začnem pri sebi:
Treniram atletiko(šprint ) in nimam pretirane domišljije.
To ni moj edini nik, nekaj se jih menjava glede na priložnost.
Spomil sem se ga pa čisto sam!
LP!
V tej temi vas torej prosim, da razložite vaš nik, kolikor se pač da; zakaj je tak kot je, ste sami dobili idejo, vam je kdo pomagal(vzornik,...), je to vaš stalen nik(tudi za druge forume, mirc,...), ali predstavlja vaše lastnosti, ipd.
Naj začnem pri sebi:
Treniram atletiko(šprint ) in nimam pretirane domišljije.
To ni moj edini nik, nekaj se jih menjava glede na priložnost.
Spomil sem se ga pa čisto sam!
LP!
moj_nick ::
En in edini, uporabljan vsepovsod, izrodek moje domišljije in je čisto moj ;)
110111001001010001010000
LapD ::
spomnili se ga sošolci v OŠ in od tkrt me tko klicejo sicer je pa only for slo-tech no pa nek časa dokler sm biu še u klanu za war3 sm meu tko sam tm so me soigralci zarad dolocenih sposobnosti prekrstil v neki druzga
AnZo ::
AnZo... dali so mi ga prijatli.
Pri nas (na Zreškem pohorju) anzo (anza) pomeni kao nek norc, odfu.anc... kakorkoli.
Ko smo bli skupaj na bordariji tam pač počnem vse brez razmišljanja, vse moram sprobat, večkrat si kaj razbijem... tako sem postal in ostal AnZo
Pri nas (na Zreškem pohorju) anzo (anza) pomeni kao nek norc, odfu.anc... kakorkoli.
Ko smo bli skupaj na bordariji tam pač počnem vse brez razmišljanja, vse moram sprobat, večkrat si kaj razbijem... tako sem postal in ostal AnZo
Snowboarding is the best thing you can do with your pants on...
ripmork ::
enkrat sem se zezu in obračal besede,potem pa mi je na misel prišla moja najljubša hrana-KROMPIR....obrnu sem jo in dobil RIPMORK .Takoj mi je bil ta nick všeč in imel ga bom za zmeraj.
Najbolj na njem mi je pa všeč ker te besede ne zaslediš čisto nikjer drugje-samo tam kjer imam jaz prste vmes
Najbolj na njem mi je pa všeč ker te besede ne zaslediš čisto nikjer drugje-samo tam kjer imam jaz prste vmes
Zheegec ::
Iskal sem nick za Battle.net (Starcraft) in je tole ~ ne boste verjeli ~ iz slovarja pač hitro listaš in daš prst vmes.
Cifra je pa krneki (samo nick ALIEN je bil že zaseden). V glavnem imam ta nick sedaj povsod, kjerkoli se le da.
Cifra je pa krneki (samo nick ALIEN je bil že zaseden). V glavnem imam ta nick sedaj povsod, kjerkoli se le da.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
SmoKey ::
Pr kolegu smo igral Unreala na lan partyu pa si je kolega k je špilu na mojmu računalniku izmislu SmoKey zarad tega k ful poha travco pa to...pol sem pa jes uletu nazaj in sem jih začel pbijat k norce pa sm sam slišu iz sob k so se drl : ''Jebemti SmoKey'' in se mi je tako priljubil da ga imam povsod vendar je velikokrat že zaseden. Hvalabogu da ne na slo-techu.
Živalsk vrt iz silicijeve doline
Fizikalko ::
Pot do diplome na Fakulteti za matematiko in fiziko, Oddelku za fiziko, te zaznamuje za vse življenje... Predvsem prijazna Kodretova faca, polna zdravega cinizma.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkoristimo Slo-Techove javne strežnike! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8987 (6068) | frenk |