Forum » Programiranje » c++: cout
c++: cout
fogl ::
A mi lahko nekdo razloži, zakaj mi nič ne izpiše na zaslonu, ko poženem tale programček:
Če pa uporabim za okazom cout, tudi ukaz cin, pa deluje. Prav tako, če izbrišem enega izmed stavkov v for zanki.
#include <conio.h> #include <windows.h> #include <iostream.h> int main() { int x; cout<<"bla bla bla"; for(x = 0;x<=255;x++) { _outp(0x378,x); _sleep(50); } return 0; }
Če pa uporabim za okazom cout, tudi ukaz cin, pa deluje. Prav tako, če izbrišem enega izmed stavkov v for zanki.
lp, klemen
Vesoljc ::
#include <conio.h> #include <windows.h> #include <iostream> int main() { using namespace std; int x; cout<<"bla bla bla"; for(x = 0;x<=255;x++) { /* _outp(0x378,x); _sleep(50); */ } return 0; }
meni tole deluje...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Fury ::
Mozno da ga outp in sleep zjebeta in mu ne uspe flushat tistega stringa v stream?
Ko das pa cin se pa pac flusha tist string...
Ko das pa cin se pa pac flusha tist string...
fogl ::
Vesoljec, tvoja koda meni tud deluje. A mi lahko še poveš kaj pomeni ta ukaz: using namespace std; ? Zakaj pa pri
#include <iostream>ne dodaš tudi .h (če ga dodam, mi javi napake)?
lp, klemen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Qt/QML zajem podatkov iz podatkovne baze, dobim samo opise fieldov ter prazne vrednosOddelek: Programiranje | 1750 (1493) | windigo |
» | [Qt/C++]problem z Undefined reference na konstanti znotraj razredaOddelek: Programiranje | 2375 (2045) | phantom |
» | [C] Sinhronizacija procesovOddelek: Programiranje | 1152 (1025) | Cvenemir |
» | [C] ProcesiOddelek: Programiranje | 981 (890) | Cvenemir |
» | [NALOGA][C] - Sortiranje učencevOddelek: Programiranje | 1333 (1186) | m4r3 |