Forum » Pomoč in nasveti » Težava s fonti
Težava s fonti
Valery ::
Veliko pišem v Wordu. V svojem pisanju uporabljam tudi tuje pisave iz drugih jezikov, ki jih kopiram iz Tabele znakov. Kopiranje je uspešno. Ko dokument shranim in zaprem, bi pričakovala, da bo stvar brezhibna. Toda zgodi se, da ko odprem dokument ponovno, so nekateri znaki teh tujih pisav spremenjeni, kar popači napisano besedo določenega jezika.
Ker so moji dokumenti dolgi tudi po 20 in več strani, res ni prijetno vedno znova prekontrolirati celotno besedilo in na novo popravljati popačene znake pisave, saj je to zamudno delo, a se popravljena pisava spet iznakazi, ko dokument zopet shranim, zaprem in ponovno odprem. Čeprav sem poskušala dokument shraniti tudi pod drugim imenom, problema nisem rešila. Kakšno rešitev mi predlagate?
Ker so moji dokumenti dolgi tudi po 20 in več strani, res ni prijetno vedno znova prekontrolirati celotno besedilo in na novo popravljati popačene znake pisave, saj je to zamudno delo, a se popravljena pisava spet iznakazi, ko dokument zopet shranim, zaprem in ponovno odprem. Čeprav sem poskušala dokument shraniti tudi pod drugim imenom, problema nisem rešila. Kakšno rešitev mi predlagate?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Open Document Format pretvornik za Word + vojna dokumentovOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6879 (5256) | tha_man |
» | 2 x Open Office problemOddelek: Programska oprema | 1594 (1269) | Yossarian |
» | zaklepanje word dokumentaOddelek: Programska oprema | 3305 (3190) | Highlag |
» | word problem - nujnoOddelek: Programska oprema | 1275 (1193) | Izak |
» | Openoffice problemOddelek: Programska oprema | 1873 (1730) | Aspirinix |