Forum » Sedem umetnosti » Offsprings
Offsprings
OwcA ::
Dandanes slabo, njega dni (recimo začasa S.M.A.S.H) dobro.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
NoUse4AName ::
prvo kot prvo se pise: the offspring.
Drugace pa so res njihovi dnevi originalnosti in inovativnosti za njimi.
Drugace pa so res njihovi dnevi originalnosti in inovativnosti za njimi.
PARTyZAN ::
Men so najboljši: Ixnay on the hombre, SMASH, Conspiracy of One..Americana pa Splinter ba bl tko...ene par komadov je dobrih
Sami ::
Men so pa še kr zakon! CD-ja Americana in Conspiracy of one sta zakon!
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
°X-bajtek° ::
No nekateri komadi od albuma Conspiracy of one mi je najboljši: Hit that in Original prankster.
Vesoljc ::
samo za bw:
jeszt bi jih ocenil z eno solidno trojko...
off topic:
When i go drivin', i stay in my lane. But getting cut off, it makes me insane. I open the glowbox, reach inside, gonna wreck this f.... ride. Coz i gotta a bad habit!
jeszt bi jih ocenil z eno solidno trojko...
off topic:
When i go drivin', i stay in my lane. But getting cut off, it makes me insane. I open the glowbox, reach inside, gonna wreck this f.... ride. Coz i gotta a bad habit!
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
PROTOTIP ::
Offspringi so znali iz enostavnega glasu kitare in glasnim "petjem" skupaj spravit dobre komade, torej tiste ki ste jih omenli. Res zanimivo, da so se lotili prebujanja PUNK glasbe in bili dokaj uspešni. Najboljš komad se mi zdi, da je bil preety fly.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PROTOTIP ()
PARTyZAN ::
No nekateri komadi od albuma Conspiracy of one mi je najboljši: Hit that in Original prankster.
Hit That je iz Splinterja...
Hit That je iz Splinterja...
A. Smith ::
Ja, škoda, da so izgubili tisti navdih in zagon, ki jih je spremljal v prvih 3, 4 platah. Plata Conspiracy of one je svetlobna leta za Americano. Vse naprej je pa samo še veliko slabše
Njihov vrhunec bi ocenil z najmanj zelo solidno štirico, v trenutnem stanju pa niso vredni moje pozornostjo. Mar naj se loti Dexter spet mikrobiologije (Ja, pevec te skupine ima v njej doktorat in ko se je spravil šilat ga je imelo precej naroda za zmešanega... ) loti...
Njihov vrhunec bi ocenil z najmanj zelo solidno štirico, v trenutnem stanju pa niso vredni moje pozornostjo. Mar naj se loti Dexter spet mikrobiologije (Ja, pevec te skupine ima v njej doktorat in ko se je spravil šilat ga je imelo precej naroda za zmešanega... ) loti...
SleepLess ::
tale komad ja za moje pojme najboljsi od vseh kaj so jih oni kdajkoli naredli. Drugac pa bi jih tudi ocenil z eno 4 mogoce res v najboljsih cajtih z slabo 5 :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kero Muzko Poslušate??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9620 (8088) | OmegaM |
» | Vaš najboljši komad (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 23159 (17169) | AnWar |
» | Kateri komad ti zdele najbolj sede ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12218 (9713) | bodom |
⊘ | Washa playlista (mp3)Oddelek: Loža | 116969 (115311) | Lord650 |
» | Kak dobra pesem od offspring al pa od scooterja, Ve kdoOddelek: Loža | 1361 (1099) | Dami |