Forum » Igre » Tony hawk's pro skater4
Tony hawk's pro skater4
°X-bajtek° ::
Zanima me kakšno je vaše mnenje o igri Tony hawk's pro skater4? Jaz sem igral demo različico in se je tu pojavil problem. Ko vprašaš Jamie Thomas-a ti reče da moraš v minuti in pol dobiti 40.00,00 denarja. Ali ni to malo preveč? Moje mnenje o tej igrici je da je bil Tony hawk's pro skater3 mnogo boljša od 4.Pri Tony hawk's pro skater3 si lahko nardil osbnega deskarja!!
gappee ::
Hmm...maš tud naloge zbrat po miljon pa več v dveh minutah kukr jst vem. ;)
Veš kva je fora...ko prletiš na tla, prtisneš revert! pol pa naprej nardiš manuala pa naprej slide pa spet manuala pa slide, pa kak gap itd.......
K boš enkrat dost obvladu pa mel mal domišlije (in tud dost sreče), boš v enmu combotu nabral po miljon in več (vidu pr bratrancu).
Veš kva je fora...ko prletiš na tla, prtisneš revert! pol pa naprej nardiš manuala pa naprej slide pa spet manuala pa slide, pa kak gap itd.......
K boš enkrat dost obvladu pa mel mal domišlije (in tud dost sreče), boš v enmu combotu nabral po miljon in več (vidu pr bratrancu).
sk8er ::
40.000...heh.V tej igri je to drobiž
Tk kot ti je gappee povedu. Deli reverte pa trike povezuj z manuali pa boš takoj pr 40.000
Tk kot ti je gappee povedu. Deli reverte pa trike povezuj z manuali pa boš takoj pr 40.000
Flip that sh*t!
n2lisjak ::
Nabavi si original pa potem presodi
Tony hawk's pro skater3 si lahko nardil osbnega deskarja!!
Kdo pa pravi da pri THPS4 ne moreš
visoke točke lahko narediš že samo z flatland triki:
Če narediš dovolj trikov v COMBO v dovolj dolgem času lahko dobiš prek 1000000 točk
Tony hawk's pro skater3 si lahko nardil osbnega deskarja!!
Kdo pa pravi da pri THPS4 ne moreš
visoke točke lahko narediš že samo z flatland triki:
Če narediš dovolj trikov v COMBO v dovolj dolgem času lahko dobiš prek 1000000 točk
saj jaz ne pravim da je tony hawk's pro skater 4 slaba. Rekel sem le da lahko v demo verziji narediš skaterja.
iskra ::
Sej pol k si nabereš več denarja, pol lahko kupiš tudi kake kode Pol pa nastaviš na lunino gravitacijo in recimo še perfect balance in manual pa narediš miljonski trik
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Saj imam dosti denarja. Ampak kje bi si lahko izboljšal skaterja? Tam mi cash kaže jaz pa ne vem kako se ga porabi!!!!!!!!
sk8er ::
pa dobi si celo verzijo ne pa dema. V demo verziji se tega pač očitne ne da naredit (ugibam). Upam da veš kaj pomeni DEMO!?!
Flip that sh*t!
Ja. Sem vložil veliko truda in sem dobil teh piškavih 40,000 point-sov . Kar pa se Demo verzije tiče pa nimam besed.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tony Hawk pro skater 4Oddelek: Igre | 1292 (968) | status |
» | Igra kolesarjenjaOddelek: Šport | 1152 (957) | africa_unite |
» | THPS3 na XPOddelek: Igre | 1148 (879) | jRk0 |
» | Tony Hawk Pro Skater 3!Oddelek: Igre | 1226 (1135) | TheHijacker |
» | Najbolj priljubljena [ NEW] igra ? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4486 (3677) | McWolf |