Forum » Kaj kupiti » Digitalne kamere
Digitalne kamere
Alexis ::
Zivio vsem!
Zanima me kaksno digitalno kamero naj kupim?
Potrebujem jo bolj za osebne zadeve in ne prevec kvalitetno in drago, ampak tako da mi bo fino sluzila in jo je lahko uporabljati!
Ali mi lahko kdo pomaga, katero naj kupim in kje se slednjo da dobit, pa seveda kako se gibljejo cene!
hvala vsem
lp
Alexis
Zanima me kaksno digitalno kamero naj kupim?
Potrebujem jo bolj za osebne zadeve in ne prevec kvalitetno in drago, ampak tako da mi bo fino sluzila in jo je lahko uporabljati!
Ali mi lahko kdo pomaga, katero naj kupim in kje se slednjo da dobit, pa seveda kako se gibljejo cene!
hvala vsem
lp
Alexis
live life and when it ends...enjoy in death
Caligula ::
Jaz in pa precej revij s testi bi predlagali TOLE ZADEVO Mislim ,da se trenutno najboljs splaca v Majdicu v Celovcu ali v Borovljah.
Tudi sam sem izjemno zadovoljen in sem posnel ze kakih 10 ur materiala in ga obrezal in potem spravljam video na DVD je v obliki KDVDjev kar omogoca okoli 5 ur odlicne kvalitete na 1 DVD-R medij.
Tudi sam sem izjemno zadovoljen in sem posnel ze kakih 10 ur materiala in ga obrezal in potem spravljam video na DVD je v obliki KDVDjev kar omogoca okoli 5 ur odlicne kvalitete na 1 DVD-R medij.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD na prenosniku.?Oddelek: Kaj kupiti | 2979 (2846) | GeForce |
» | kaj naj kupim za igreOddelek: Kaj kupiti | 3488 (2793) | DOOM_er |
» | Božična darilaOddelek: Loža | 5405 (4271) | rdecaluc |
» | 250k SIT,kaj kupiti??!!??Oddelek: Kaj kupiti | 2038 (1497) | cassiel |
» | glasbeni stolp (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4726 (4147) | Xgeneration |