Forum » Operacijski sistemi » Kako uporabiti Remote Desktop Connection
Kako uporabiti Remote Desktop Connection
Soulja ::
Mam dva compa z win xp pa hočm sprobat kako dela ta stvar.Mi pa napiše ,ko dam browse for more computers ,da ena domena/workgroup does not contain any Terminal services in ne najde sosednjega računalnika. Če poznate slučajn kako rešitev kako to zrihtat prosim povejte.
Tiger ::
IP mašine si že poskusil vpisati (na gostiteljevem računalniku, start -> run -> vpiši cmd -> v črnem oknu vpiši ipconfig -> vidiš IP Address)
Pa Remote Connection moraš seveda imeti omogočen na računalniku na katerega dostopaš (privzeto je onemogočen);
Control Panel -> System -> Remote -> obkljukaj Allow users to connect...
Popravek: sem preveril in očitno je bug v tistem browse for more... tudi meni javi napako, zatorej kar vpiši IP ali ime (computer name) mašine in bo delalo,...
Pa Remote Connection moraš seveda imeti omogočen na računalniku na katerega dostopaš (privzeto je onemogočen);
Control Panel -> System -> Remote -> obkljukaj Allow users to connect...
Popravek: sem preveril in očitno je bug v tistem browse for more... tudi meni javi napako, zatorej kar vpiši IP ali ime (computer name) mašine in bo delalo,...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tiger ()
Soulja ::
Ja to mam na obeh že vklučn ,pa ip sm tut že prej upisu sam pa napiše da je tist comp k se hočm povezat kao zaseden in da ne more sprejeti novih povezav in pa da naj poskusim še kasneje.
Microsoft ::
A se lahka logiras, ce vpises IP od PCja na katerem si?
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hyper v Server PomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1072 (864) | broken/link |
» | Remote Desktop, nastavitevOddelek: Omrežja in internet | 7925 (4799) | fosil |
» | Remote DeskopOddelek: Omrežja in internet | 1590 (1402) | TheHijacker |
» | Dostop do računalnika preko ADSLa?Oddelek: Omrežja in internet | 1163 (1045) | Ziga Dolhar |
» | Ali obstaja oziroma če je mogoče ?Oddelek: Omrežja in internet | 1634 (1229) | cekr |