» »

disk (non system disk or disk error)

disk (non system disk or disk error)

astras ::

Pozdravljeni!
Stvar je taka, prvic javlo to napako sem mislil da je sel disk, probam disk na drugem kompu, dela normalno bp, vse ga prepozna in vse, potem ga se enkrat dam nazaj v masino (celeron 733) in postavim sistem (xp) nakar normalno instaliram, spet zazenem in tretjic mi spet javi napako, nekak mi ne prepozna diska, potem ugasnem masino in znova prizgem in dela.
Kako odpravim to napako...
hvala
lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***

nima noben ideje?

delfinus ::

Morda se pa pocasi poslavja elektronika. Sam imam en tak disk, ko ga moram vcasih tut 2 dni pri miru pustit, da spet iz shocka pride. Potem spet dela in vcasih spet ne. Je pa Fujitsu. Nasvet cimprej bekapiraj.

ja, ta je tudi Fujitsu. Backup sem ze nardil, ocitno mi res nic drugega ne preostane kot zamenjat disk
hvala, lp

urosh ::

Halo.

Evo, probaj to: http://www.slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=101837#neprebrano

Upam, da sem ti pomagal...

Lp

delfinus ::

Fujitsuti slovijo pa teh napakah. Poznam kar nekaj primerov tovrstnega delovanja in nedelovanja. Slaba elektronika. Sam ga imam izkljucno za prenos podatkov iz sluzbe domov in za to opravilo je odlicen. Je pa 10GB in je ravno pravsnji za transport.

lp, D.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zamenjava elektronike na disku

Oddelek: Strojna oprema
211817 (1558) Azrael
»

200GB disk zazna mi ga samo 130

Oddelek: Strojna oprema
185312 (5184) HeXeD