Forum » Mobilne tehnologije » program za nalaganje slik in melodij na Nokio
program za nalaganje slik in melodij na Nokio
Blood ::
Imam Nokio 3510i in kabl sm kupu MBUS FBUS (originalnega kabla za ta model ni zaenkrat).
Sm probu z Oxygen Phone Manager II (baje najbolši za te stvari)pa mi je dvakrat zjebalo telefon da sm ga mogu nest na servis da so na novo naložili software(baje da je v skrekani verziji bug ki ti zajebe gsm sm prašu serviserja kdo mi garantira da bi z licenčni programom delalo pa je odgovoril da ON NE čeprav bi ga kupil od njega.
Da se mi nebi še tretjič to zgodilo bi rad dobil kakšen drug program s katerim bi lahko nalagal ozadja,melodije...
Nekaj programov sem še sprobaval samo večina ne pdpira N3510i.
Sm probu z Oxygen Phone Manager II (baje najbolši za te stvari)pa mi je dvakrat zjebalo telefon da sm ga mogu nest na servis da so na novo naložili software(baje da je v skrekani verziji bug ki ti zajebe gsm sm prašu serviserja kdo mi garantira da bi z licenčni programom delalo pa je odgovoril da ON NE čeprav bi ga kupil od njega.
Da se mi nebi še tretjič to zgodilo bi rad dobil kakšen drug program s katerim bi lahko nalagal ozadja,melodije...
Nekaj programov sem še sprobaval samo večina ne pdpira N3510i.
JOKER ::
Si pogledal na Nokia stran ? Jaz mislim,da bi lahko imeli mogoče vsaj demo verzijo.
Ali pa Google ....
Ali pa Google ....
dl-ji si Nokia PC Suite - je ZASTONJ na nokia.com in definitivno dela
sicer imam jaz povezavo preko IR, vendar pa vem da omogoca tudi navadne kablske povezave (dolocit mors sam connection type)
sicer imam jaz povezavo preko IR, vendar pa vem da omogoca tudi navadne kablske povezave (dolocit mors sam connection type)
Blood ::
Sm ga že probu pa mi ni delal ne podpira tega kabla sej mi zdej itak nekako ratuje z MobiMB ni glih ne vem kaj ampak je pa boljše kod pa nič.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi mobitel - se kdo spomne firme in modela? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 34679 (25217) | DOOM_er |
» | kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10585 (6571) | zolja |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12922 (9091) | Azrael |
» | Nokia 3510i & PCOddelek: Mobilne tehnologije | 1373 (1266) | Dr_M |
» | Nasvet pri nabavi mobilnika.Oddelek: Kaj kupiti | 1737 (1236) | Vlady |