» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
774 / 1180
»»

koyotee ::

a ma kdo za posost cd-key za warcrafr III ROC? po dolgem času bi spet odigral kako doto :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Tero ::

Ima kdo kakšno idejo?
Zunanji monitor na laptopu
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Mentalist ::

Lool.

Bananovec ::

Tero je izjavil:

Ima kdo kakšno idejo?
Zunanji monitor na laptopu

Jo NEET, kateri priključek, so kakšni adapterji ...?
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Mentalist je izjavil:

jaz sem to gledal v kino in sem low

Nor-mal je izjavil:

Eh, prevč na hard :D

Oh, Doctor, doctor, can't you see I'm burning, burning
Oh, Doctor, doctor, is this love I'm feeling? 8-)
Lool.

Zgodovina sprememb…

__Devil__ ::

zasegli so mi štiblo konoplje, 120e kazni, vedno ko me bojo ustavli z avtom bom šeu na THC test. To ni kul. Preselil se bom v Amsterdam. Prasci.. nehat z travo pa nočem, rajš crknem. Bom probal "afgan" v cannabisu brez THC-ja spet, da vidim kak se bo obneslo.

slovenija podpira nasilje -.-

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

Si jo prevažal z avtom na sprednjem zicu? Je bila vsaj pripasana?

ne, na dom so prišli, sploh ni blo nič na štibli, dali bojo na test. THC še je itak not. Skratka seznanjeni so, da kadim travo in baje, da mam thc test čez 2 mesca, nisem pa prepričan, če res. Nevem kaj naret. Vseeno hočem brez skrbi vozit avto, hkrati pa uživat tole rastlino. Soo depressedddd ://

Zgodovina sprememb…

Čez 2 meseca? Se hecaš? THCja takrat že dolgo ne bo več v tvoji krvi. Sicer pa telovadba ob 6. zjutraj pomaga + dosti vode. Ponoviš postopek vsakih nekaj dni pa je.
Regards, Apple

4 tedne je THC v telesu mi je rekel pameten policaj. Zaenkrat bom pavziral z THCjem, prenehal pa sigurno nebom, ker me to sprosti, uravnava mojo prehrano, bolje se počutim v družbi, lažje se učim itd.
Verjetno grem kuverte zlagat za 1 teden upam, da "odslužim" kazen, ker denarja mi je škoda za takšno bedarijo. Iščem pot kako bi rešil to in kadil ter vozil brez strahu, ampak verjetno nebo nič s tega.

galu ::

LET THERE BE LIGHT!!

P.S. Fulvia je pretty..:8)
Tako to gre.

Lion29 ::

LOL...5:37 sem skoraj umru od smeha :D
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Lion29 je izjavil:

LOL...5:37 sem skoraj umru od smeha :D

It's a feature... -.-
Tako to gre.

__Devil__ je izjavil:

zasegli so mi štiblo konoplje, 120e kazni, vedno ko me bojo ustavli z avtom bom šeu na THC test. To ni kul. Preselil se bom v Amsterdam. Prasci.. nehat z travo pa nočem, rajš crknem. Bom probal "afgan" v cannabisu brez THC-ja spet, da vidim kak se bo obneslo.

slovenija podpira nasilje -.-

Za vsako rit raste palca. Če boš tak nadaljeval, te bo probralo pri sedemindvajsetih, kot Amy Winehouse...
Zadnji stavek pa je legendaren ne :D
Lool.

imallears ::

Kok hudica so ti pa kr na dom uletel? Se ti ljubi razložt? Al to kr mal nabijaš?

Vajenc ::

imallears je izjavil:

Kok hudica so ti pa kr na dom uletel? Se ti ljubi razložt? Al to kr mal nabijaš?

Zaradi kajenja sigurno ne ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Emm, kje se da kupit Joico gel za 'spikanje'? :)
Ene 5cm dolge lase naj drži..>:D
Tako to gre.

D3m ::

Im so waaaaassssttttteeeeeedddddddddddddd!!!!
:))
|HP EliteBook|R5 6650U|

IvoJan ::

galu je izjavil:

Emm, kje se da kupit Joico gel za 'spikanje'? :)
Ene 5cm dolge lase naj drži..>:D

Mislis spikerja? Ko prides v lj te peljem k svojemu frizerju pa ga bos kupil :) stane okoli 15€
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Spikerja ja :)
Hmm, ko bom šel js v LJ, bom spet mel čist dolgo čupo.
Anyway, našel v nekem online shopu za slabih 20e... Noja, mal preveč... Bom še malce po salonih/drogerijah pogledal, al pa punci rekel nej mi 'fetcha'.>:D
Tako to gre.

nekdo je poklical policijo in povedal, da uživam konopljo =D jebiga

mtosev ::

konoplja is bad for you:)
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

mtosev je izjavil:

konoplja is bad for you:)

No shit, sherlock?:))
Tako to gre.

IceBoX ::

Drugs are bad, mkay
Huh...

Vajenc ::

__Devil__ je izjavil:

nekdo je poklical policijo in povedal, da uživam konopljo =D jebiga

In zato so prileteli z nalogom za hišno preiskavo? Močno dvomim, razen, če si jih sam povabil v stanovanje ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

nea mislim več razlagat ker ne znate pomagat, samo v glavo jebat :D tak da zgubiš voljo sory nočem se prepirat, hočem samo dobre prijateljske odnose, whatever.

Btw.. i found something cool: :D

- Kurt Cobain je umrl s 27 leti.
- Janis Joplin je umrl s 27 leti.
- Jimi Hendrix je umrl s 27 leti.
- Jim Morrison je umrl s 27 leti.
- Amy Winehouse je umrla s 27 leti.

Vse je to žalostno, ampak bodimo optimistični....
...za 10 let bo imel tudi Justin Bieber 27 let !

Kdo so zgoraj opisani osebki? Niso omembe vredni. Za 10 let več nišče ne bo vedek kdo Justin sploh je...
Regards, Apple

PrimozR ::

__Devil__ je izjavil:

nea mislim več razlagat ker ne znate pomagat, samo v glavo jebat :D tak da zgubiš voljo sory nočem se prepirat, hočem samo dobre prijateljske odnose, whatever.

*golf clap* nekdo je odkril club 27.

__Devil__ je izjavil:

Hahahhah _Hudič_ se je razkuro... Not good, not good, sigurno zaraji mojega komentarja :D
Lool.

pred pou ure sem še krompir peko :D haha fail

Jutri pa v Turčijo... @Antalya

Fajn se mejte!8-)
Tako to gre.

pussy :D rec fotru da mu posljem grafo ko pridete nazaj :D

kk :D
Tako to gre.

Nor-mal ::

PrimozR je izjavil:

__Devil__ je izjavil:

*golf clap* nekdo je odkril club 27.

Vidim, da se ne bom pridružil temu klubu, čez 3 dni bom 28.:D

še 3 dni časa maš ;)

mtosev, ti si si našel že kak šiht? Dej povej kere certifikate pa to maš narjene pa kak šiht si misliš iskat. Jst niti slučajno nočem bit code monkey.

Meizu ::

Bananovec je izjavil:

Kdo so zgoraj opisani osebki? Niso omembe vredni. Za 10 let več nišče ne bo vedek kdo Justin sploh je...

Uuuu Bananovec, slaba. Skoraj vsi zgorej našteti glasbeniki so razlog, da se je muzika razvijala tako kot se je. Če to niso omembe vredni ljudje, potem nič na svetu ni. Ok, razn Amy Winehouse, ki res ni doprinesla nič k svetu glasbe, ampak... Jim morrison, hendrix, niso omembe vredni? :|

Morda zate, za ostale pač ne. Nisem pajac ameriške glasbe. Vsi zgoraj našteti so pripadniki zahodne glasbe in po nekem čudnem naključju so si vsi sami krivi za svojo smrt. Verjetno so živeli v težkih ramzerah, našli svojo zlato žilico in vsi pocrkali po svoji krivdi brez da bi kaj v svojem življenju spremenili.
Imaš sranje, imaš možnost da to sranje spremeniš, vseeno izbereš sranje, na koncu si sam sranje.
Regards, Apple

LOL pajac ameriške glasbe :D

In kakšno glasbo poslušaš?

Bananovec je izjavil:

Morda zate, za ostale pač ne. Nisem pajac ameriške glasbe. Vsi zgoraj našteti so pripadniki zahodne glasbe in po nekem čudnem naključju so si vsi sami krivi za svojo smrt. Verjetno so živeli v težkih ramzerah, našli svojo zlato žilico in vsi pocrkali po svoji krivdi brez da bi kaj v svojem življenju spremenili.
Imaš sranje, imaš možnost da to sranje spremeniš, vseeno izbereš sranje, na koncu si sam sranje.

Mogoče bi bil čas, da prebereš njihove biografije, ter se iz njih kaj naučiš. Oni so bili pripadniki true glasbe ne dandanašnje plastike, ki jo slišiš po radijih ter facebook računih.

Eni in drugi ste isti. Ko da ne bi obstajalo več žanrov glasbe oz. prave glasbe. Samo en je tr00, ostali so pa krneki, ane?

Ne. Jst podpiram vse žanre glasbe in sem tako eden redkih, ki poslušajo vse žanre glasbe.

Jst govorim o true napisani glasbi iz njih samih in ne glasbe, kjer melodijo napiše x človek, besedilo y človek, bend jo pa izvaja. To je plastik fantastik o katerem govorim. Nism jst mislu žanr kot žanr.

Pa da na govorim o tem, kako je današnja glasba večinoma spisana po enem in istem kopitu.

crazyLIKEme ::

http://crazyl1keme.deviantart.com/

Exactly my point :)

Tero ::

Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Meizu, v glavnem imava podoben pogled na svet glasbe, le o podrobnostih raje nebi, ker nisem dober govorec. Sem pa baje bolj nadarjen za pisanje. Sicer je že dolgo od teh pohval, ker sem nazadnje prof. za Slovko poslal v tri prekrasne. Verjetno je krivo že prej omenjeno ...

Sam pa sicer poslušam vse, kar je poslušljivo. Pa naj bo to ameriškega, slovenskega, italijanskega, švedskega, angleškega, irskega, nemškega, norveškega ali pa japonskega izvora etc.
Regards, Apple

Zgodovina sprememb…

Bananovec, ja očitno sva res :) Jaz poslušam vse, kar je meni dobro narejeno.

Sicer moje korenine izvirajo od bolj heavy funk metal bendov, kot je TM Stevens, RATM, Audioslave, RHCP in še in še, vendar se ne branim poslušat drugih stvari, ki so dobro narejene. In takšnih stvari je dosti. :)

Sam vedno pravim, da je škoda za nekatere limitirance, kaj vse zamujajo samo zato ker so "zvesti" metalu npr.

Ampak vseeno - you should pay more respect to Morrison and Hendrix, ya know... :)

Yes, my lord. Se bom poglobil 1x v njun lajf. Sem prehitro sodil knjigo po ovitku.

Edit: Se mi splača investicija v hišo v vrednosti 5k EUR v roku cca. 5 let?
V mislih imam projekt, da bi prenovil svojo sobo (štrihanje, menjava laminata, pohištvo = max 600-700EUR)? Imam tudi šanso, da si na podstrešju naredim, karkoli hočem. Imam pa sicer v mislih, da bi nad sedanjo sobo naredil luknjo v stropu ter postavil štenge in nad sobo naredil še eno sobo, ki bi jo povezal s sedanjo (s stopnicami). To bi naneslo še dodatnih 700EUR. Sicer je mali problem, ker sem dijak in bi lahko s štipendijo pokril ta projekt ravno v min. 12 mesecih (no money from tastarih...).

Edit2: Se splača, ali naj raje ta denar porabim za keš pičke in podoben stuff ter nadaljnih 5 let cuzam dnar od starih?

Edit3: Ne cuzati dnar starim, biti v napoto!
Regards, Apple

Zgodovina sprememb…

RHCP so heavy funk metal?

Bananovec je izjavil:

Yes, my lord. Se bom poglobil 1x v njun lajf. Sem prehitro sodil knjigo po ovitku.

Edit: Se mi splača investicija v hišo v vrednosti 5k EUR v roku cca. 5 let?
V mislih imam projekt, da bi prenovil svojo sobo (štrihanje, menjava laminata, pohištvo = max 600-700EUR)? Imam tudi šanso, da si na podstrešju naredim, karkoli hočem. Imam pa sicer v mislih, da bi nad sedanjo sobo naredil luknjo v stropu ter postavil štenge in nad sobo naredil še eno sobo, ki bi jo povezal s sedanjo (s stopnicami). To bi naneslo še dodatnih 700EUR. Sicer je mali problem, ker sem dijak in bi lahko s štipendijo pokril ta projekt ravno v min. 12 mesecih (no money from tastarih...).

Edit2: Se splača, ali naj raje ta denar porabim za keš pičke in podoben stuff ter nadaljnih 5 let cuzam dnar od starih?

Edit3: Ne cuzati dnar starim, biti v napoto!

Za keš pičke se sigurn ne splača. Niso vse nore na dnar, ampak so nekatere zadovoljne tudi z malim.:))
««
774 / 1180
»»