» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
200 / 1180
»»

Trubadur ::

Uf tabla ni bila nikoli dh/fr forum ;)

Je bila MTB forum, torej vse :)

NWD 7 pa sem že pogledal, pretiravajo s slope-style-om. Too much je tega.
Berite Thomasa!

PrimozR ::

Mnja, to je res. Sam men je najhujš k Aaron Chase nardi tm na unmu quaterpipeish dirtu backflip pa zlenda na vrhu na wheelija. Tm sem bil pa samo @_@

d0rK ::

Matr sm prijetno presenecen...

Potni list so mi nardil v enmu dnevu. Amazing..

mavec ::

A ste že dobil štipendijo? Jaz je še kar nisem do prej.
Zdaj pa slišal sem, da naj bi se nakazovale tam okoli 16 popoldan, ker je prej še kup transakcij.
To drži ali ne? Je kdo že dobil?

Odločbe sicer še nisem dobil, samo danes bi moral zvedet a dobim ali ne. Sem že prav nestrpen ;((

Ziga Dolhar ::

d0rk, kako šla Ustava?
https://dolhar.si/

Sba ::

Mene pa zanima kako sčistiti tisti del pri očalih, ki je na nosu. :D Pa zadaj tudi tisto gumo. Hec je, da je tist pri očalih počasi ratalo malo rumankasto ... zadaj pa malo mastno. Sicer čistim to reč z milom vsake 2 dni, vendar mi rezultati niso kaj preveč všeč. :\

Lahko tudi slike nalepim, če ne veste točno o čem je govora.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

tinkec jest sem svojo dobil mislm da 26. Seveda sem tisti dan doma pozabil rečt za denar za malco (bil sem popolnoma suh) in sem bil brez dnarja. Pogledam na račun, prazen. Popoldne na banki za foro spet pogledam račun in denar je tam.

Ziga, ni bla ucer....Nekak sm povezou cetrtek z tednom ko mam rojstn dan..Lapsus v mentalnem koledarju.

Mam nasledn certek in ze pridno ponavljam.

veteran ::

@Sba: poskusi z alkoholom, ali pa kakšnim bolj agresivnim čistilom, ki topi maščobe... Če svinjarija ne gre več dol, greš k optiku, ti zamenja za male pare, ali celo zastonj. Zadeva je potrošni material. ;)

Tero ::

OK.
kaj naredit če si preveč alkohola spil prejšno noč, nič se ne spominjaš kaj se je dogajalo,glava te strašansko boli, kliče te pa ena punca(ko se je niti malo ne spomniš) in ti pravi da je doživela super noč, edino malo strah jo je ker nisva uporabljala zašščite....:\
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Ziga Dolhar ::

> kaj naredit ...

... razveseliš se, da je bla ženska.

(En Tržičan menda ni mel te sreče.)
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

Daedalus ::

OK.
kaj naredit če si preveč alkohola spil prejšno noč, nič se ne spominjaš kaj se je dogajalo,glava te strašansko boli, kliče te pa ena punca(ko se je niti malo ne spomniš) in ti pravi da je doživela super noč, edino malo strah jo je ker nisva uporabljala zašščite....:\

Bati nič. Če si bil tako nalit, da se ničesar ne spomniš - pol že ni mogla bit super noč. Tak da te nekdo zajebava:D

p.s. - edino če je za tisto punco super skakat po mrtvo pijanem tipu...:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Kaj pa, če sploh ni bila ženska, da ni bil to moški.:D

Sej ves da za te vrste izpovedi obstajaja posebna institucija?

Rece se ji Cerkev.

Eh sam sem ateist.
Daedalus Mogoče se res kdo zajebava... Nevem no. Ampak mi tudi ni jasno kdo bi vedel da sem tako pijan da se nič ne spominjam...

root987 ::

edino malo strah jo je ker nisva uporabljala zašščite

Greš v lekarno/k ginekologu in zaprosiš za emergency pill?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Najbolj zalostno je da pol taki grejo na splav...

Zacnite ze mislt z unim jebenim mozgom v lobanji.

Alexius Heristalski ::

Beseda!
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Tody ::

ja tero kaj pa če si noseč ? >:D Spiješ eno kokšjo juhco vzameš dva aspirina in se zvališ pred TV

;-) ::

Jah sm še zdle 1x prebral, fora je da baje t str mal preveč letno zasluž. :)

Jaz raje sploh nedam vloge za štipendijo če majo neke čudne omejitve...smo povprečna familija; fotr dela u steklarni je neki več, mama pa je prodajalka...pa presegamo standarje 3x. Sošolc pa ma mater na občini pa doma kamnolom pa dobi nad 30k štipendije:| :| ;(( ;(( ;(( kaaaakooooo????

Al mogoč zato ne dobim štipendije ker ne živim zravn pravga fotra pa mam redn dohodek od njega (30k mesečno?)?

WTF??? Jaz bi ga najraje prjavu za prikrivanje dohodkov al kaj je to:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

A ma republiško? Lohk ma tut kadrovsko. Poznam tak primer, je zavrno zoisovo za kadrovsko (fotr je tut na občini mislm da - 60k kadrovske v gimnaziji, mulc je pa ena navadna pržonja).

balocom ::

60k kadrovske8-O
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

Saj pri meni je bilo podobno, ko je sošolec imel oba starša zaposlena, imeli so še 2 avta doma, pa je dobil štipendijo, mi pa 30m2 stanovanje pa brez avta, nič samo jaz, brat in mama pa nisem dobil štipendije ;(( ;((.
In mi je meni in mami takrat dopiz*ilo v SŠ še, pa je bila spisana pritožba in je bila uspešno rešena, tako da sem dobil štipendijo.
Mogoče je res odvidno, lahko da ima kadrovsko, ampak se dogajajo neverjetne sv*njarije, da štipendije ne dobijo, taki ki jo res potrebujejo, medtem, ko jo dobijo otroci staršev, kjer imajo avte ter so lastniki nepremičnin.
Še vedno je bilo in bo tako... Nekaj me še zanima. Je kdo dobil na dom tole za izpolnit:

http://www.ess.gov.si/slo/Dejavnost/Stu...

Ker jaz tega nisem izpolnil, pa me zanima, če je to narobe, da zaradi tega ne bo prošnja za štipendijo popolna?

P.S.: Mar kdo ve, kdaj bodo zopet pošiljali odločbe oz. kdaj je zadnji rok za izplačilo štipendij?

Goldee ::

Se mi zdi brezveze odpirat novo temo, pa bom zato kr tlele vprašu, kr tuki pa res nič ne more bit offtopic :)
Torej, zanima me a gre kdo 7.12.2006 na Dunaj na koncert od Red Hot Chili Peppersov?
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Sba ::

Sem skor napisal da ti, predno sem videl kdo je napisal post. :D
Sicer pa sem dobil mail, da se je nekaj mest sprostilo. ;) Če bi bli €, bi šel, me je navdušil novi video, ki je delno Live.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

sverde21 ::

Uf, glejte koga sm najdu :)) . Zgleda da je Mr|ce še med živimi.
<?php echo `w`; ?>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sverde21 ()

OrkAA ::

Tudi na tem forumu obstaja z nickom Myth :)

Aja, jst sm pa že mislu, da je pogrešan :D
<?php echo `w`; ?>

mare_ ::

Kaj pa Jimi oz. Microsoft? :)

Ne vem, bi mogu 1x vprašat bivšga sošolca, k je z tistih koncov doma kt on, če ga pozna, pa če je še živ al so ga kaki pingvini nesl >:D
<?php echo `w`; ?>

Azrael ::

Mhm uporabnika Microsoft (ex. JimiBtn) že od avgusta ni bilo nič slišati. Ampak mislim,da se mu pingvini vseeno niso tako zelo zamerili. Upam le , da se ni zgodilo kaj hujšega.

@tinkec:

Je link ziher pravi? Namreč meni pdfja ne pokaže, izpiše se samo opozorilo, da ne more prenašati iz tega spletnega mesta.
Nekoč je bil Slo-tech.

Alexius Heristalski ::

Meni dela - uporabljam Opero. tinkec, to je vpisni list za Zavod RS za zaposlovanje, ki po novem opravlja funkcijo študentskega servisa. Kot če bi se vpisal v študentski servis, nič obveznega torej.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Azrael, link dela. Če ne pa poglej tukaj pod 14. novembrom.
Alexius Heristalski, hvala za odgovor.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mavec ()

strictom ::

Tero ti si tak CaR!?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Kdor še ni dobil štipendije naj povem le toliko, da je preostali datum za izredna izplačila še en poleg 22. 12 in sicer je to 8. 12.
Upam, da boste do takrat dobili odgovore (tudi sam nase). :)

mare_ ::

Ko smo že pri štipendiji - ravnokar vidim, da so mi 20. nakazali najprej 938 SIT, potem pa še 458?? Komu kaj jasno? :)

strictom?
kaj misliš s tem?

mare_, pa pojdi na zavod vprašat, kaj je s tem nakazilom, da so ti tako nakazali. Mislim, da je to letos malce smešno tole s štipendijam. Sem bral oz. slišal, da pa nekomu so nakazali 2078 SIT...

;-) ::

pol maš pa 1396 štipendije:P ?

Ne vrjetno so nakazali samo razmeroma velik delež glede na dolžino meseca. Torej pomnoži to kar imaš z 20 pa boš dobil tvojo štipendijo

mtosev ::

Hello ljudje. Kak gre

Spet kupujem DVDje kolk carine bom placal na 82USD? >:D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

A ni lepa to mam na enem ANG Kaiju forumu. za tiste kateri nevejo kaj je kaiju naj pogledajo na Wikipedio, >:D

mtosev, dobro se mas ti. Jaz sem zdaj kar za nekaj casa odrezan od DVDjev. Pač ni štipendije, ni denarja. Po dolgem času sem nameraval naročiti ene DVDje pa to žal ne bo možno.
Glede poštnine pa, a ne veš koliko boš plačal? Mar nimaš že dovolj prakse s tem?

Mam prakso samo vedno pozabim kak se DVDji carinijo 8.5% ali 20%. Jebi ga one cariske stvari takoj nekam zmecem. >:D

8.5 % davka je samo na stvari ki jih prebivalstvo nujno potrebuje za preživetje in nasplošno DVD niso pomembni za preživetje človeka

Hehe, ja saj jaz tudi vcasih. :D
BTW, bos se kaj narocil letos DVDjev ali so bili to tvoji zadnji tolarji za DVDje?

nisem se suh. >:D nekaj dobim za bozic

mtosev, mislis bozicnico? >:D

hehe I don-t have a job. >:D :D :D :D :D :D :D