Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi
strictom ::
Grema midva en kvejk? :*
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
vrtnyka ::
Zate ze vem, da si dobr .. nimam upanja igrat s tabo. Z njim pa mogoce se mam clo sanso ..
vrtnyka ma resota rada
root987 ::
d0rK: A imaš samo ene hlače? :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
d0rK ::
Uceri sm dou use u zehto....
Sej se stvar ze obrestuje....Zbolu sm. V cetrtek pa kolokvij. Great.
Sej se stvar ze obrestuje....Zbolu sm. V cetrtek pa kolokvij. Great.
Ziga Dolhar ::
Well ... tip.
O stvari napiši VSE kar veš, plus še vse okoli tega, kar si napisal. (Ne omejuj se striktno samo in le na srž vprašanja.)
O stvari napiši VSE kar veš, plus še vse okoli tega, kar si napisal. (Ne omejuj se striktno samo in le na srž vprašanja.)
https://dolhar.si/

mtosev ::
Je mel kdo podobne probleme da ga nic nezanima, da mu za vse gor visi, da ga tudi compi vec nejebejo cisto nic da ga nezanima?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
whatever ::
Da bi mi kdaj kaj gor viselo še nisem opazil.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
whatever ::
Kaj pa če probaš dat možgane na pašo in gledat TV? Tudi kaka komedija ali dokumentarna oddaja te ne pritegne?
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Azrael ::
Nisi nekoč napisal, da imate doma kužka? Pelji ga na sprehod, saj bo že kužek sam pokazal kam vse bosta šla, če ti nimaš ideje. Samo pazi, da vaju ne bo kaj povozilo.
Nekoč je bil Slo-tech.
sid911 ::
Bah danes je tak depresivno vreme...
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
Azrael ::
To ni čisto res. Odvisno je tudi od drugih dogodkov v tem dnevu. Če si uspel prfektno izpeljati neko zaguljeno stvar, ki te je že dolgo žrla, potem lahko padajo tudi ušpičene prekle™ pa bo vse OK.
Nekoč je bil Slo-tech.
OmegaBlue ::
Easy boy.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
R33D3M33R ::
mtosev: hm, ja, mogoče si depresiven. To je vsekakor stvar, ki jo je treba jemati resno. Kar obišči zdravnika, pa ti bo mogoče dal kak nasvet pa to. Če boš zadevo zadrževal v sebi bo vse še slabše. Si pa naredil že prvi ok korak: da si se izpovedal:
O depresiji
Drugače pa res. Današnji dan je izredno izredno slabo vplival na moje počutje. Zbudil sem se hudo tečen in slabe volje (kot da se ne tak zbujam vsako jutro :)
O depresiji
Drugače pa res. Današnji dan je izredno izredno slabo vplival na moje počutje. Zbudil sem se hudo tečen in slabe volje (kot da se ne tak zbujam vsako jutro :)
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Urajmal ::
Fax me dela depresivnega, včasih se mi pa tud dogaja da mi ni do ničesar. Dans je bedn dan :\\
Gr0unD Zer0 ::
>>>Zate ze vem, da si dobr .. nimam upanja igrat s tabo. Z njim pa mogoce se mam clo sanso ..
omg... a mogoče voham izziv?
i like that.
jutri!!!
bring it on
Tad3j, saj pa te noben ni silil da se mučiš na tem feriju...
p.s. kak pa se sploh clovek lahko prijavi na izpit ce pavzira?
omg... a mogoče voham izziv?
i like that.
jutri!!!
bring it on
Tad3j, saj pa te noben ni silil da se mučiš na tem feriju...
p.s. kak pa se sploh clovek lahko prijavi na izpit ce pavzira?
vrtnyka ::
Gr0unD Zer0 bolj tezko :) Namrec sem pri fantu za nekaj casa pa bolj tezko tu igram k nimam svojga rac tu .. :) Caki, da si svojga prnesem :)
vrtnyka ma resota rada
d0rK ::
Ziiiiiiiiiiiiiiiiiigggggggggcccccccccccc! Hvala, se bom potrudu. :D
Kako pa ves da mam dons rojstn dan?
Kako pa ves da mam dons rojstn dan?
mavec ::
Jaz pa čakam štipendijo, če jo bom dobil :D. Naj bi jo dobili vsi študenti oz. večina zdaj v petek, pa upam da bo res tako, ker imam naročeno kup DVDjev že
.
Med drugim X-Men 1-3 Boxset (6 DVDjev) + Chronicles of Riddick Theatrical Edition 1 DVD + Chronicles of Riddick Unrated Director's Cut 2DVD + Doom DVD.
Med drugim X-Men 1-3 Boxset (6 DVDjev) + Chronicles of Riddick Theatrical Edition 1 DVD + Chronicles of Riddick Unrated Director's Cut 2DVD + Doom DVD.
Če v petek ne dobim štipendije grem banko ropat
.
sid911, si mogoče že dobil odločbo? Ali si štipendijo dobival tudi prej in kdaj dobil le-to pred odločbo?
Jaz upam, da bo res v petek, ker imam samo še 2000 sit limita na računu, do 22. decembra, ko je baje zadnji oz. drugi rok za izplačila pa ne bom zdržal.
Jaz upam, da bo res v petek, ker imam samo še 2000 sit limita na računu, do 22. decembra, ko je baje zadnji oz. drugi rok za izplačila pa ne bom zdržal.
Odločbo sme že prejšnji teden dobil, ne spomnem se pa kak je blo v preteklih letih. Bah čakam tako neko plačilo kot štipendijo pa o ne eni ne drugi ne sluha, slika na mojem računu pa je vse bolj rdeče obarvana.
Saj je v oddelku ŠOLA v temi ŠTIPENDIJA davidx300 povedal, da so prva nakazila 24. novembra, druga oz. zadnja pa 22. decembra (za 2 meseca).
Upajmo, da bo štipendija v petek, da bodo številke zeleno obarvane.
Upajmo, da bo štipendija v petek, da bodo številke zeleno obarvane.
PrimozR ::
Mi smo dobil 24. oktobra al pa ene 2 dni kasnej mogoč. Vsaj jest pa en kup frendov.
EDIT: Di(v)jaki to.
EDIT: Di(v)jaki to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
P|P|, saj za di(v)jake je bilo tudi predvideno, da naj bi jo takrat dobili. Upam, da se bodo tudi za študente držali roka.
sverde21 ::
Men so pa zavrnal prošnjo
. Nasledn let se morm ornk bogiga naredt, de bom kej dobu
<?php echo `w`; ?>
sverde21, predvidevam, da si študent (zaradi številke zraven nicka).
Pa si bil siguren, da jo boš dobival? Mislim, da nisi mogoče cenzusa presegal. Ker jaz zase vem, da bi jo moral dobiti, glede na to, da je pogojev za to kar veliko.
Pa si bil siguren, da jo boš dobival? Mislim, da nisi mogoče cenzusa presegal. Ker jaz zase vem, da bi jo moral dobiti, glede na to, da je pogojev za to kar veliko.
@tinkec: napačno predvidevaš, številka 21 ni moja starost ampak samo nadomestek mojega primarnega nicka sverde1, ker sem ob registraciji pač imel nekaj težav, zdi se mi da sem se registriral že prej in potem pozabil geslo.
Sem dijak. Ne nism vedel, ali jo bom dobil ali ne, ker sem šele letos prvič dal prošnjo not, ker v 1. letniku sploh vedu nism za njo, v 2. letniku sem se spravil zadnji dan, ko je bil rok šele v papirnico in potem seveda t starih ni blo doma da bi podpisal
, zj v 3. letniku pa izpolnem, in čakam 2 mesca na odgovor in zvem da je bila prošnja zavrnjena
.
Kakšni so pa pogoji za pridobitev štipendje pa ne vem. Ampak glede na to da živim samo z očetom, bi naj bil IMO upravičen do kakšnih SITov
.
Sem dijak. Ne nism vedel, ali jo bom dobil ali ne, ker sem šele letos prvič dal prošnjo not, ker v 1. letniku sploh vedu nism za njo, v 2. letniku sem se spravil zadnji dan, ko je bil rok šele v papirnico in potem seveda t starih ni blo doma da bi podpisal
Kakšni so pa pogoji za pridobitev štipendje pa ne vem. Ampak glede na to da živim samo z očetom, bi naj bil IMO upravičen do kakšnih SITov
<?php echo `w`; ?>
sverde21, poglej zakaj so ti jo zavrnili. Mora ti pisat razlog.
Lahko se pritožiš. Verjetno je bila zavrnjena, zaradi kakega cenzusa, drugega že ne bi moglo bit.
Jaz še nisem dobil odgovora, ali dobivam ali ne (sem študent), ampak ker sem jo 1. letnik dobival, predvidevam da jo bom zdaj tud.
Ground Zero, kako pa ti jo lahko zamrznejo?
Lahko se pritožiš. Verjetno je bila zavrnjena, zaradi kakega cenzusa, drugega že ne bi moglo bit.
Jaz še nisem dobil odgovora, ali dobivam ali ne (sem študent), ampak ker sem jo 1. letnik dobival, predvidevam da jo bom zdaj tud.
Ground Zero, kako pa ti jo lahko zamrznejo?
Jah sm še zdle 1x prebral, fora je da baje t str mal preveč letno zasluž. 
Tak da pritožvat se nimam kej, ker bojo rekl FU
.
Tak da pritožvat se nimam kej, ker bojo rekl FU
<?php echo `w`; ?>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sverde21 ()
PrimozR ::
Trubadur a so... Učas je bla tabla več al manj FR/DH forum.
Enivej, še 15 minut da dobim New World Disorder 7!!!!!!!!!!!! Komi čakam!! Jutr bom gladko ves naspidiran, bajk pa pospravlen, sezone konc. Kaj nej?? Drugič nej release-ajo muvi spomlad al pa polet da se ga grem pol nekam razbit :D
Enivej, še 15 minut da dobim New World Disorder 7!!!!!!!!!!!! Komi čakam!! Jutr bom gladko ves naspidiran, bajk pa pospravlen, sezone konc. Kaj nej?? Drugič nej release-ajo muvi spomlad al pa polet da se ga grem pol nekam razbit :D
Gr0unD Zer0 ::
ja če si tako budalo kot jaz in ne hodiš na faks, ter posledično nimaš pogojev za vpis v naslednji letnik, ti jo zamrznejo (vstavi pravilnejši izraz če ga poznaš)