» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
191 / 1180
»»

PrimozR ::

No glede tuposti bab... A veste k pošilajo okol 10x poslane maile, v BMPjih slike (kšne scane listov pa tak) in podobne fore? No se mi je sanal par dni nazaj, da sem od ene tupaste babe (nč določenga, sam vem da je bla baba :D) mail z naslovom 'Izbruhanje možganov za 410% poveča nespečnost'. In sem se hotu v sanjah dret na tisto žensko ker mislm da je bla lih v bližini.

sverde21 ::

@P|P|: :D

@EWEER: drugič, ko dobiš ponudbo za popravilo, reč da maš house-arrest al pa da nimaš cajta al neki... Men so tud vsi težil, nej jim pridem na dom zrihtat comp (seveda zastoj), pol se mi je pa že glupo zdel, da si človk enih trotl zihr windowsov neb znau naložit, pa sm nasledniš, ko je kdo klicu pač reku da ne morm, mal so godrnjal, ka sm smotan, zdej pa čist lepo sami nalagajo windowse ;)

Tak da ti priporočam, da naslednič rečeš njej naj se usede za comp, ti seveda bodi zraven in ji reči naj nalož na nov windowse, če se ji kje zatakne ji pa pomagaj mal 0:) , po 2h formatih bo že obvladala stvar :P
<?php echo `w`; ?>

;-) ::

Ju3 zadnjič pomagam.

Najbolj na k.... mi pa gre ko vpraša npr. kiri antivirusni si naj dol potegne.

Pa rečem ad-aware (v trenutku se nisem spomnil kakega bednega, ki nebi našel nič:D//skoraj nič) pol pa reče da bo kolega vprašala če sem dobro svetoval...

ma mrš ne če morm vse jaz delat, pol pa sprašuješ okol pa naj tist dela k mu zaupaš;((

hehe ja P|P| da o 24 bitnih slikah/screenshotih ne govorimo:D :D :D

Ziga Dolhar ::

> Pa rečem ad-aware (v trenutku se nisem spomnil kakega bednega, ki nebi našel nič//skoraj nič) pol pa reče da bo kolega vprašala če sem dobro svetoval...

Pametna punca!
https://dolhar.si/

CCfly ::

Še malo pa bo ona Eweerjeve podatke reševala.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

sid911 ::

V Budimpešti je še kar kaos. Škifi stojijo v vrsti pred protestniki, nekdo jim pripele škatlo s sendviči ter polovica škifof začne jest. V prvi bojni liniji. Aja protestniki so si tudi tank nabavili>:D.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Freezy ::

A ve kdo mogoče kje bi dobil spodnjo sliko v večji resoluciji, ni potrebno da je enaka važno je da je na njej bistvo.

Vajenc ::

Evolucija biger resolution
Edit: namesto hight - biger ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vajenc ()

Freezy ::

Tnx Vajenc to sem rabu.

mtosev ::

neeeeeed nfs carbon :'( :'( :'( :'(

bom popizdil brez njega.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Tic ::

noc
persona civitas ;>

vrtnyka ::

Looney zdej ze linux nalagas?:) Pa ti si prava g33kinja postala :) Cestitam!

Drugace pa ... glede servisov se strinjam, jst bi ga tud vrjetn kr na servis nesla, ce se moj fant nebi spoznal na to;)

aja p.s. antivirusnega znam uporabljat in ga mam tud nalozenega sam za kej vec pa ze friznem;)
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

• spremenila: vrtnyka ()

Nja, /me je dons v Ljubljani avtobus porival. Fun :)

mtosev ::

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

OwcA ::

... najprej sem tole zgoraj prebral, kot da si na avtobusni porival. :P
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Owca: No ... sej v bistvu sem [smo] porival na avtobusni, ja ;).

gzibret ::

Uuuu, fetish >:D
Vse je za neki dobr!

muzičar ::

Se smo pokonc. Kaj kej pocnemo?

root987 ::

Pervs. :D
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Alexius Heristalski ::

Bluzimo po netu. Vsaj jaz. :)
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

overlord_tm ::

Eni sploh nismo vedl da je tok ura :D

Ma kdo kako hudo idejo kaj bi lah naredu na PICu za seminarsko?

muzičar ::

Ah ja nč gremo en mčkn zatisnt oko. Vsaj jaz :D .

Lpo se mejte. Pridni botte.

P.S. a ni kazen za spolno občevanje v javnosti kar velika?

overlord_tm ::

sploh če to delaš z avtobusom :\

Tero ::

LOL:D

jaz pa moram nujno k frizeru. Imam grozno frizuro. Poleg tega mi je vseh gelov zmanjkalo;( .
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

strictom ::

V celmu letu še ni bilo tako dolgočasnega, dosadnega, tužnega dneva, kot danes! Stvarno!

:|
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

bond007 ::

KAj pa se ti je tako hudega lahko zgodilo v 22 minutah:P

r5r ::

Ampak, če pogledam v preteklost, se vprašam kje so tisti dnevi. Mah. Ne spi se mi. :D
And it makes me wonder.

strictom ::

bond007, torek sem mislil.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

bond007 ::

Vem kaj si mislil;) No za mene je bil ponedeljek še bolj pasji. Dobil neko hudo gripo od madžarke in poljakinje. Čiprej je treba it vstran od teh bolanih cimric:) . Sicer pa sem uzel overdose coldrexa namesto 1 tabletke v 4-6 ur, sem uzel 3 komade v eni uri, čeprav z rahlo prepovdarjenimi (za moj okus) CAPS črkami piše da "odmerek zdravila ne sme biti večji od predpisanega", No vseeno zaenkrat mi je konkretno pomagalo :D .

Looney ::

Looney zdej ze linux nalagas?:) Pa ti si prava g33kinja postala :) Cestitam!

Linux sem ze prej nalagala. Trenutno delam prek live verzije, ker se mi je disk skuril!>:D

Btw, se sploh zavedate kako tezko je tipkat na slovensko tipkovnico, ce jo racunalnik prepozna kot anglesko???:\ >:D
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Ni neke sile:D

Hm, saj jaz lahko instaliram linux na usb kljucek, a ne? In, ce mi bios podpira lahko potem bootam s kljucka? Se motim?

Lahk ga zaženeš tud iz CD ja...pa še tolk dela ni.

balocom ::

Ne. Seveda rabiš dovolj velik USB kluček ter bios ki podpira boot z usb-ja.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

KJucek je upam dovolj velik. Bomo pogledali, ce bo bios sodeloval.:)

EWEER, na zivce mi gre hrup, ki ga povzroca CD!>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Looney ()

Ma, v tri krasne! Ključek premajhen!>:D Kako naj ga prepričam, naj ne ustvarja swap oddelka? Sem izbrala avtomatsko razdelitev in mi ga je naredilo, zdaj ga pa ne morem popraviti. Na kakšen način ga lahko formatiram-live verzija (v linuxu se namreč še ne znajdem dovolj)?:\

d0rK ::

Looney, uporab Slax. Zlo fajn Live Linux...Sm ga uporablu kksn tedn pa pou ko mi je disk crknu.

Sam preden ga zapeces na cd, editiri par conf fajlov, da ti jih nau treba od usakem bootu. Xorg.conf recimo.

Sicer ga imam ampak nisem prepričana, če dela. Ponovno zapeči ga pa nekako ne morem, ker zaganjam s CDja, tako, da je CD enota zasedena. Mene zdaj bolj zanima kako spravit linux na ključek brez swap oddelka. Žal pa imam samo tanovejše verzije linuxuv doma, tako, da hočejo veeeeeeeeeeliiiiiiiiikoooooooo prostora. Help!:(

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Looney ()

Kero distribucijo torej zdele uporablas? Ene majo opcijo, da se cele nametijo v ram...In pol je CD/DVD-RW prost.

Ne bo mogoče. Imam Mandrivo, Kubuntu in Ubuntu.

Ne vem pol. Probi kej narest s Slax Popcorn Edition, katera je za USB kljuce. Rabs met usaj 128 MB placa.

In kako naj jo spravim z neta? Kam naj jo shranim? Če je ne inštalira že med downloadanjem mi nič ne koristi. To pa močno dvomim, da je možno.

Zanima me samo kako zavraga formatirat ključek, da ne bo več particij na njem!

Uhm...Shranis jo direkt v ram. Sej ko ti zbootas live OS postane RAM tvoj disk. In ce mas
vsaj ene 250MB, bos brez problema downloadala tist 120 MB image.

Kok placa mas na USB kljucu?

2GB

WTF 8-O to bi moral bit krepko zadost, že na 256Mb kluček more it, zakaj nebi pol na 2Gb šlo :|

BTW ma kdo kako idejo kak se nej spravm dojć učit, men se zdi totalno glup jezik in se mi ga ne da učit :\ . Za kakim drugim predmetom BP presedim par ur če je potrebno pred testom, za dojć se pa ne morm spravt zravn :|

P.S.: ma kod kako H-bombo, da jo vržem na švabe, da se mi pol ne bo treba učit dojć >:D (mah sej itaq ne bo pomagal, sej bojo pa kak drug zaf**** jezik najdl ;( )
<?php echo `w`; ?>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sverde21 ()

St@jler ::

8-O ok wtf rabš 2gb RAM-a? 8-O

@ St@jler: vprašanje je blo kok placa ima na USB ključku...
<?php echo `w`; ?>

Žal ga Kubuntu zahteva 2, 3 GB, Mandriva pa se mi je zdaj dve uri in pol inštalirala in potem nič. Sploh, kot, da ne bi nič delalo. Nobenega zaključka, nič.8-O In očitno ni tudi ničesar pametnega inštaliralo, ker mi noče bootat s ključa.:\

St@jler ::

ok memory note: Read the whole context! :8) :8) :8)

EDIT: typos :\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St@jler ()

Looney, ti bom pomagu prpravt Slax do uporabne stopnje pol k pridm s fitnesa.

In Mandriva ter podobne distribucije niso namenjene za USB kljuce, zato rabjo tok placa. Drgac je ze 128MB dovol.
««
191 / 1180
»»