» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
121 / 1180
»»

Trubadur ::

mtosev ti si res cvetka...ti in tvoja slovenščina :D

btw
a je to g. mr|ce? Oh kriza...
http://www.glasujzame.com/index.php?action=show&type=profile&id=8773
Berite Thomasa!

Razerzone ::

hahah klemen je pa provokator:D

mtosev ::

tinkec kje si?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Tic ::

Trubadur: Kje si to zvohal? :D

Skoraj za v funny links.

vrtnyka ::

Čeeeeeeeeeeeeer :)

Jutri grem pa na morjeeeeeeeeee ;)
vrtnyka ma resota rada

klemen22 ::

Ma kdo je ta čapac na tistem linku? A kakšen iz Slo-techa al kako?

Glede GlasujZame: kaj folku nič ne pade samozavest če potem dobijo samo oceno 8.9 haha?:\
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: klemen22 ()

:) Lep pozdrav vrtnyka Have Fun na morju!:D

Ziga Dolhar ::

Hvala, vrtny.
https://dolhar.si/

Ojla, Amir :)

Ziga, hvala zakaj ? Ker sem ti polepsala vecer ? :) :)

Klemen, sej ne ... sej so samo desetkicaaaaaaaa, pa enkicaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Trust me.. I KNOW:D
vrtnyka ma resota rada

haha sam res na GZ ne obstaja vmesna ocena:D samo 1 in 10 tisti ki ti dajo 10 se podpisejo tisti, ki ti pa dajo 1 pa ponavadi nic:D

bond007 ::

@vrtnyka: če se ti da pred morjem pošlji še eno obsežno porcijo spema. Jaz grem v soboto na morje, pa je 3 ure vožnje z avtom in bi blo fino, da bi ta čas lahko počel kaj koristnega (gledal funny filmčke na notebooku recimo:D )

Btw. tako za info, ker ne spremljam te scene ker mi gre na kozlanje. To glede GZ. A so znani tudi kakšni primeri, da se je potem ženska (ki je bila med top 10) dejansko dala dol z nekom, ki je dobil kontakt preko GZ strani? Al je stran samo zaradi "lepšega" in pa seveda spamanja?

Bond007 a si na moji spam listi ? :)

Klemen22, zarad desetkiceeeee zihr ne:) Lahko pa, da je dobila ker je bla pac izzivalno oblecena, ceprav se jaz na vse pretrege trudm, da takih slik ne spustim gor :)

Stran je pa sicer sama po sebi namenjena spoznavanju in dopisovanju, kaj pa uporabniki delajo izven te strani pa ni nasa stvar.. ;)
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

• spremenila: vrtnyka ()

r5r ::

Meni tudi še uporabnega spama! :)
And it makes me wonder.

Sem;)

r5r, dobis danes :)

bond007, keri pa si ? :D
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

kaj pa uporabniki delajo izven te strani pa ni NAŠA stvar

Pa kaj si ti kakšna administratorka tega skupka dreka (GZ)? Brez zamere.

Jst sm en "fantek" ;)

Drgač pa vrtnyka je moderatorka na GZ, ja

;-) ::

Klemen kok računaš za licenco tvojga podpisa da si ga skopiramo?:D :D :D

Hehe, računam seveda ne nič. Vendar zaradi spoštovanja do Kinga (ki je seveda tudi moj velik vzornik) sem pač zavezan, da podpis ne sme priti pod "open source" kontrolo.:D >:D

Zgodovina sprememb…

vrtnyka na Slov.Bistrici ti bom ene bejbe zašopal z haklami...jao kak mi grejo na ku***!

sem pa srečen da lah grem vsak dan tja pa jim prpopam en hakl

EDIT: LAHKO NOČ vsem skupaj, fajn spite.

Kapiram 16letnike da so cele noči na netu,kr tu pa tam ob petkih kiro ru***** ne kapiram pa 22letnikov da so, a nimate kaj drugega za počet???ponoči..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

Sba ::

vrtnyka uživi na morju.

EWEER, mogoče pa študirajo. :D

Kakorkoli jaz gre spat, jutri sem spet varuška ... Lahko noč!
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

Kapiram 16letnike da so cele noči na netu,kr tu pa tam ob petkih kiro ru***** ne kapiram pa 22letnikov da so, a nimate kaj drugega za počet???ponoči..

O bi bi pa še kako bi. Samo ko si doolg časa z isto deklico niti nimaš želje skoz neki por*vat.

Zgodovina sprememb…

Jah sei zato pa so še druge ane:D. NE boš se zdej pri 22ih že ustalil mnda, zdej je treba izkoristit. Še vedno je pol čas za resno zvezo - ampak pol od 30 naprej recimo >:D.

Kako boš vedel, kakšno meso ti je najbolj všeč, če pa kr naprej ostajaš pri POLI. No ja sei je dobra, ampak kr naprej isto jesti, se človek hitro naveliča. Probaj še malo pršuta recimo, pa se še vedno lahko vrneš na POLI, ali pa najbolše probaj oboje skupaj:D.

Vedno TI izbiraš, tvoje življeje je, naj te ne moti, kar drugi mislijo (verjetno bo veliko moralnih pridig, da to pa tko ne gre in bla bla bla). KAj pa K...., če si nekaj želiš, si to VZAMEŠ in pika. Za resne zveze je še vedno čas!

strictom ::

Ziga, hvala zakaj ? Ker sem ti polepsala vecer ?

Verjetno zato, ker greš na morje :P

Klemen just got mtosev'd. BTW. Mr|ce je pač en Slo-Techovc k je mel en tak zelo luštn avatar zaradi katerega so ga vsi zajebavali in potem nas ni več družil.

Če vas zanima berite nakladalnico oz. teme o avatarjih za tja ene pol leta nazaj.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

klemen22, tole tvoje pritoževanje se sliši tako, kot da bi bilo nujno potrebno sexat vsako noč...

Mogoče je bilo EWEERjevo vprašanje mišljeno bolj generalno.... torej je mnogo več stvari mogoče početi kot viseti v nakladalnici ponoči. Naprimer spati, brati, hobijati, whatever....

Sicer pa ne vem če je sploh realno pričakovat kakšen odziv, tukaj, v nakladalnici.

302 pa ni odgovora. Yo.

Tilen ::

350 yo
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

za 420 bom ze spal :P

437 spis ? :P

sam kje je pa kaj miha jao :P on je vcasih tu z nami kaksno rekel...

odkar je tu zazivel nek "Nov" sistem se sploh ne oglasa.,... razn ce gre seveda za statistiko ko se lahk pohvali da je prvi :P

Pa sem te! 440

542, kaj si me ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Lahko noc ;P

mavec ::

Dobro jutro :D.

tinkec kje si?

Mtosev :P. Nisem bil vec na kompu vceraj zvecer, brat su spat. Zele cakamo upam, da, novo posiljko, pa ti oz. ostal kaj ga srackate >:D?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mavec ()

Klemen22, sem administratorka na glasujzame.com ja :)

Eweer, ti kr :) Jest sm zadnjic dobila eno, k je mela dodano skriptico v svojem profilu in sicer, ce si nekam kliknu je dobla 10 ne glede na to a je tisto kliknila zenska ali moski ( drugace lohk glasuje sam nasprotni spol ) pa sva ji s fantom spremenila, da ji je namesto napisalo goljufas in ji dalo enko. In potem mi je zenska pisala, da sem ljubosumna na njo. Mislim ..

Sba18, bom hvala :)
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

mavec ::

Aja, vrtnyka, uzivi na morju ane :D. Da dobis novih moci za slo-tech pa GZ >:D.

Hihi :)

Hvala :)
vrtnyka ma resota rada

d0rK ::

Uzivej, pa ne pozab na barvo. :p

PrimozR ::

klemen22 ko bi ti vedu kolk si težek, ej. Tko zateženga človeka pa še ne.

Tkole je :) Brala sem mal nakladalnico od uceri in sem vidla, da ste opravljal Mr|Ce. Tkole je. Prosim, ce mu date mir! Usak clovek ima neko svojo podobo in mislim, da ni fer, da se norcujete iz njega samo zaradi tega, ker ga poznate iz tu in ker ga nekateri pac "ne marate". Tako, da v prihodnje se vzdrzite svojih komentarjev glede njegovega izgleda ker mislim, da tudi vam nebi bilo usec, ce bi kdo vas tkole opravljal in se norceval. Sej smo odrasli ljudje tukaj in smo te otroske fore ze zdavni prerasli. In ce bi mu le dali sanso bi videli, da je Mr|Ce kr uredu fant in, da se lahko z njim cist normalno menis. Torej, naslednjic, ko mislite opravljat folk, ki ima pac svojo slikico na glasujzame in ga poznate, rajsi 2x premislite, saj vas bom jaz poiskala na glasujzame in zacela opravljat :)

Brez zamere, ampak res se mi je zdelo grdo to, kar ste naredili.
vrtnyka ma resota rada

jaz sem mu pisal na ii2 :P

Ne ni uredu če se je dal na glasujzame:P

Tic, vpiši mrIce v google. Gledal sem ene stare teme pa sem videl, da ga ni več na Slo-techu (pa še moderator je bil ane?) pa sem mal googla povprašal kje je zdej0:)
Berite Thomasa!

mzidy ::

pa sem mal googla povprašal kje je zdej

Na GZ:D (mal heca more bit)

strictom ::

vrtnyka, išči po GZ kolkr hočš. Ampak takega avatarja kot ga Mr|ce mel pa vseeno nimam. Pa sm maker grd ko sto matr.

Ne da ga kdo ne mara sam na tistem avatarju je zgledal grozen. Z zasenčenimi lici in pa "pravo" barvno kompozicijo je zgledal kot zombi in si se ga ustrašil v vsaki temi.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

mzidy ::

Če rabim TV-IN, je najbolj smotrn nakup TV tunerja?:\

Kak je pa kej z Windows XP Media Center Edition, je kej za kej?
Ko bi si naredil kao HTPC komp pa kupil kej takega?

Mal bi se špilu s tem med počitnicami...

Pipi: isto bi lahko rekel za tebe.

in si se ga ustrašil v vsaki temi.

Hahaha....

---

Btw, naglas na 'temi' je na 'i' ali na 'e'?>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tic ()

:D

Sej ga ni več na glasujzame...

A ma kdo kšno slikco skrinje pa notr zaklad pa da ni navaden šugav clipart. Navadna slikca s svinčnikom. Ma ne najdem nikjer, za popizdit.
Berite Thomasa!
««
121 / 1180
»»