» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
13 / 1180
»»

Daedalus ::

>Zakaj bo pa sel?

Ja, če pa gre skupaj z opozicijo ustanavljat politično društvo... Samo dolgo je rabil Rop za tole. Je tip prej že tolko škode naredil, da bi zdaj mogo odstopit tud Rop, ker ga ni že prej odjebal... Slovenski politiki so pač IDIOTI, ki nimajo blage veze o ničemer...

Mater, ustanovitelji Zbora za republiko skoz tulijo, da je slovenska politika ratala preveč leva. Ja kje za boga vidijo oni LDS kot levo usmerjeno stranko? Sej je bolj desna kot NSi;(

Grrr...

Gandalf, kdaj boš nazaj v Slo?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Gandalfar ::

Najhitreje jutri zvecer. Bomo videli kako bo potekalo dogajanje.

Zate bi bil verjetno zelo zanimiv KnowFuture projekt, ki namerava v MediaWikija zbirati informacije o dogajanju na svetu in interconnections med njimi. Cakam, da me prijavijo na mailing listo in da se zacnemo flejmat o tem kako bomo zganjali politicni aktivizem ;)

Ceprav ne toliko aktivizem kot kako si bomo izmenjavali informacije o tem kdo kaj ve, kaksno propagando imajo pripravljeno in kaj znajo z njo narediti.

Zgodovina sprememb…

Daedalus ::

Zveni zanimivo... Just keep me updated;)

V pon boš mel kaj časa? Za kafe al pa kaj podobnega... Ker mam občutek, da sem par stvari zaradi izpitov zamudil... Daj kr ZS pošlji, pa se boma zmenla...

Kaj se pa drugače dogaja na transhacku? Daj malo napiši...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

veliko ljudi od indymedije in podobnih organizacij .. veliko vec je socialnih hekerjev kot pravih hekerjev, _ogromno_ je powerbookov in ibookov, net connectivity je kar kul, pivo mi ni vsec, ..

Danes se nas je skupina dobila in smo diskutirali kako osvestiti ljudi in kaj se dogaja v svetu...

Tista novica o tem, da gredo lahko italijani v zapor zaradi P2P ni bila fake :( Po tem kar sem slisas je zadeva pri njih se bolj fucked up in je to ubistvu taktika drzave, da uvede zakone notri, ki pa jih potem selektivno izvaja nad problematicnimi posamezniki za katere rabi izgovor, da jim nekaj naredi...

sketch ::

ja, mi rabimo indymedia slovenia, ce se mene vprasa... samo to je tudi delo zase.

En raport s podobnega srecanja na kiberpipini strani ( El Kliketo) by yours truly.

lp
s.
Adapt and overcome.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sketch ()

Klele ana pravi, da je ne smem potunkat tako, da bom napisal eno novicko in report za vse pomembnejse strani.

Drugace pa se je sedaj koncalo predavanje o phon e phreakingu .. blazno zanimivo. Podobno kot camp fire samo, da se govori o zgodovini nasih praocetov ;)

Videl sem, da se je zacela oblikovati croatia.indymedia (by noone) tako, da se malo medsebojnega povezovanja... :)

Microsoft ::

Iiiiiiiii, kak lep dan je dons. Pa ne zato, ker sm zdele mrvo grabu, ampak zato, ker sm dobil od MSja certifikat. :))))

Nc, gremo naprej na naslednji izpit. ;)

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

BigWhale ::

Ja, jest sem jih enkrat od 'brain bencha' dobil 20 v eni posiljki, na koncu sem vse stran zabrisal ;>

Mah, jst pac cenim take stvari. Sploh, karkoli pride po posti. Shranjujem vse koverte, ko dobim kako posto (rac. komponente, knjige,...). Tu tudi ni izjeme. Sploh pa pri vsebini.

by Miha

To je tud moj dedek pocel, na koncu je imel polno podstresje pokvarjenih televizorjev, radijskih sprejemnikov in rezervnih delov za lojtrnika.

No, ko se preselis tolikokrat kot jaz, ves da se splaca stran metat stvari.... ;)

Ma ja, ce se vlk selis, je ta navleka res tecna. Ves kak star arhiv se mam. :))) Ko sm bil nekje v nizji stopni v OS, sm zbiral prospekte od traktorjev in prikljuckov. Najvec sm dobil iz Nemcije in Avstrije. Skupi sm potem imel ze 10kg prospektov in enih 30 kovert. Vse se hranim. ;)

Se komu da prevert, ce mu na tejle strani dela link MCP Member Site? Men ne dela... ://

by Miha

Zgodovina sprememb…

Sergio ::

dela dela.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Hm, zdej si mi dal idejo. Norton nekako ne pusti, da bi odpru https stran. Spet bo treba mal nastavljat to zadevo...

by Miha

Ah, uporabljaj Windows Firewall, pa je :)
on se ji zoperstavi.

Mam Win2k, pa mislm, da nima FW tak, kot WinXP. Drgac sm pa ze urihtal. Port 443 je blo treba ofnat, zdej dela. :))

by Miha

A bi bil kdo tolk kul, pa mi povedu, ce se vid spodnja slika?

Slika:

Al pa ce lahka pride do FTPja?
ftp://jimibtn.streznik.org

by Miha

Zgodovina sprememb…

Ne vidi se.

Grem spat.

Tnx, pa lahko noc. ;)

by Miha

Pismo, zdele se mi je pa tak oddahnal, ko sm vidu, da le nism izgubil vseh podatkov. Sm se vceraj nekaj s particijami zajebal, pa je postalo nekje 40GB podatkov nedostopnih. In ti podatki niso samo neki mpr, filmi al kej podobnga, ampak je tudi nekaj my own creation.

Zahvala gre Restorer 2000 Professional. 8-)

by Miha

ŽirC ::

no ja zdele se lih pocas odpravkam mizat, po parih urah naziganja warcrafta3 z Zoidbergom

Lp, ZirC
aks.rula.org

T0RN4D0 ::

hehe.... včeri sem do 3 zjutri s profesorjem kemije CS špilu.. spat sm šow pa mal čez 3 ::\

vstal sem pa mal čez poldne >:D
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

PrimozR ::

S svojmu profesorjm??8-O

perci ::

JimiBtn: Ne mores kar na ftp linkat slike :)

perci, gre gre. :)

Sam so dve stvari:
- trenutno server maintenance
- router je se treba nastavt

Kolker sm bral, je treba doloct en port, ki je med nekje 1000 in 60.000. Sam zdej nevem katerega naj. :\

by Miha

PrimozR ::

jimi 11111

Slika:

:))

by Miha

Zgodovina sprememb…

JA s profesorjem PiPi >:D

sej kr obvlada... :) samo ga še vseeno naperem 1 na 1 skor vedno :) :)) (5 dni šele špilam CS)

zdle smo spet špilala... :) na rojalu...

a špila kd CS? lahk pride na #cs-d, tam pol postavmo server jst, al pa (prof.mag. kaj jst vem kaj:\ ) VIPJ, la pa kevin. :)

lp... zdej pa spat! :|

ma kaj spat, zdele smo sele zacel temeljito prat mozgane pr AA

Lp, ZirC
aks.rula.org

CaqKa ::

...jaz pa stargate gledat...

mja.. spet mam stargate maraton :)

ke so tisti cajti k smo mel Allo! Allo!, oz, maratone :D , da ne omenem da so za letos enkrat napovedani Simpsonsi, skori 400 epizod smeha

Lp, ZirC
aks.rula.org

Jst sm pa TV prakticno odklopu. Gledam jo priloznostno nekje 15min na dan.

by Miha

Myth ::

Otroci spat. :D
Jaz sem komaj domov prišel... jao... sem moral starša nekam zapeljat pa sem malo "ven" pokukal še. :D
Lahko noč, si pišemo mogoče še danes, če ne grem na piknik. :8) :D
Adju
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

JimiBtn, upam da vsaj takrat pogledaš poročila. :D Ali raje prebereš časopis? :+:))

Pismo zadnja dva dni pa "roks al d vej".

Vceri sm dobil potrdilo, da sm sprejet v solo, dons pa naredim en izpit, dobim ponudbo za eno delo, pa koncno docakam prvi dan, katerega bi lahko oznacil kot 'poletni dan'. 8-)

Kaj pride jutri navrsto?:\ :P

by Miha

Tito ::

Hodim spat, preden vstanem!:\

Tito ::

Pa potem ko vstanem grem zopet spat ... :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tito ()

hm, dans mam še eno stvar za nardit... samo moram it spat pred 2... upam da bom znes. |O

CCfly ::

@Tito: Ti se zafrkavaš ampak fiziki bi ostali pri tem hladni kot špricer :).

Heh... Saj je res to... Sam pač vmes si izpustil da delaš :))

eh, sej mi ni ratal it do 2 spat... mi je pa ratal mal pred 3. :D

Ne gre mi zaspat... Enostavno ne gre.
on se ji zoperstavi.

Težko je buljiti v ekran in spati hkrati. Sem poskusil. Ne gre.

termit ::

Ma pred 01.00 ne grem spat. Vcasih potegnem tja do 04.00 :D

Ugotovil sem da če dostikrat hodiš spat šele ob 4:00, se sploh ne naspiš. Kot da bi bil zombi. Verjetno zato ker ne prideš v tisto fazo globokega spanja.

Thomas ::

Jest grem spat ze ob devetih. Nikoli nisem tako pozno pokonci! :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Glede na uro predvidevam da ob 9:00.

Jst pa, ko me prime. :))

Kolko nas se bedi?

by Miha

1 zjutraj ... noč je še mlada.

eh men se ne da, ker je comp u kurcu totalno :)

;(

flipflop ::

Huh, jst sm bil pa predvčerajšnjim tk zmatran, da sem šel spat ~ 17h, pa sem spal ko bik do 4:58, sem šel na WC,potem sem pa do 9h zjutraj spal naprej, dokler me ni sestra zbudila ker je prišla računalnik mi prižgat,ker je rabla internet. Ker pa sem jaz prejšnji dan zaradi nenormalnega grmenja izklopil kabel na modemu, ter oba kabla iz mrežnih kartic, ji internet ni delal in sem se brezveze predčasno zbudil.:\ Danes grem pa čez kako uro spat, sm spet precej zmatran.|O

Pa še kišta je bla ugaasnjena in stolp tudi, hladno je tudi bilo kr fajn, tk da sem res lahko se dobro spočil.0:) Ko bi le še večkrat tak blo.;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: flipflop ()
««
13 / 1180
»»