Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

whatever ::
to je cca 1 liter
to je premalo v tej vročini
to je premalo v tej vročini
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

PrimozR ::
Dva kozarca 0,5 pa 2 običajna kozarca plus hrana je liter pa pol do dva. Vsaj po moji matematki. Sej sem precej zajebal mauro, a tko fejst pa spet ne no. Evo, pa zjutraj še 2 deci (deci-deci z đusom) pa prejle ena 0,25 kokakola.

d0rK ::
Cist mozno da se motim ampak na tisto vodo iz hrane ne prevec racunat. A ni tko da tudi teli
pri presnovi hrane porabi dober delez vode? Osebno spijem na dan nekje 3.5 - 4 litrov vode.
Ampak jaaaaaa..Ta vrocina je bedna na kvadrat. 22-24°c for me, please.
pri presnovi hrane porabi dober delez vode? Osebno spijem na dan nekje 3.5 - 4 litrov vode.
Ampak jaaaaaa..Ta vrocina je bedna na kvadrat. 22-24°c for me, please.

tx-z ::
Sej bi lahko en MD5 zapis vsebine kartice fizično naprintal na pasuš. Tko če bi kdo spremenu kej gor bi se takoj vedl da so bli podatki spremenjeni pa neb rabl tok zaščit
ali pač

tx-z

Uhm, germknoedel je ta kepa testa, notr je pa neka marmelada. Ukol sem pa vanilijev puding naliu.

strictom ::
Looks yummy. Also looks like white man poo.
:)
Samo še osem ur :)
:)
Samo še osem ur :)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

strictom ::
Cca. 8h sem mislil. Do konca šihta da bo.
Sicer danes hitro mineva, sem pogledal "Stargate Continuum" (ful dober film, lepo zaključi SG serijo) in kr užival v tem + 2 dela Top Geara.
Vse to in še več na SE P1i + CorePlayer 1.2.0.
Baterije mi je požrlo like pol, glede na to, da vsake tolk časa prešaltam na muziko za kake pol urce ko pride kdo not.
Še 2 uri in 50 minut. Lih dovolj cajta da pogledam "2001, a space odyssey".
Sicer danes hitro mineva, sem pogledal "Stargate Continuum" (ful dober film, lepo zaključi SG serijo) in kr užival v tem + 2 dela Top Geara.
Vse to in še več na SE P1i + CorePlayer 1.2.0.
Baterije mi je požrlo like pol, glede na to, da vsake tolk časa prešaltam na muziko za kake pol urce ko pride kdo not.
Še 2 uri in 50 minut. Lih dovolj cajta da pogledam "2001, a space odyssey".
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Ziga Dolhar ::
Germknödl rula, ja. Ga mam ponavad enkrat tedensko :). Sploh na smučariji ... mmmm ... Ajn germknedl mit vanilijenzos bite!
https://dolhar.si/

gzibret ::
Jaz jih jem le na smučariji v AUT. Vse ostalo (giolaži, juhice, pomfrijčki s klobasico...) ponavadi tako solijo, da je že na meji užitnosti.
Vse je za neki dobr!

Steinkauz ::
Evo sm dal delat pasuš pa osebno. Nobenih prstnih odtisov ni treba dat
Sam pa komplicirajo s slikami. Sm v foto pauli na trubarjevi reku da bo za pasuš, pa pridem pa reče da more bit od glave zgornji rob vsaj 5mm. In sem se mogu it v našem kraju slikat, kjer je like 16 eur 4 kurčeve slike(v Lj 10 eur). No vsaj prov so ble narjene.

Sam pa komplicirajo s slikami. Sm v foto pauli na trubarjevi reku da bo za pasuš, pa pridem pa reče da more bit od glave zgornji rob vsaj 5mm. In sem se mogu it v našem kraju slikat, kjer je like 16 eur 4 kurčeve slike(v Lj 10 eur). No vsaj prov so ble narjene.

iggy ::
hm ja tm je res leglo, predlagam da greš v stop-a sam mislm da ma neke probleme z licenco tko da ni odprt :P
Have fun
Have fun
Hey, you're fat!

Zimavc ::
Ja mi smo bli za končni izlet v stopu, sam nekateri fantje smo jo mahnil v prvo gostilno s televizijo, da smo fuzbal gledal.

Ma Stop je tut petkrat Stop... Nisem bil še noter. Na splošno ne hodm na Bled tko da... Kar sem, sem bil v Trohi. Kadar sem pa bil, je bla pa tuga. Tko da Radovljica FTW!!!

Uuuuuuuf, tega ni že dooooooolgo. Je bla Java, hiša glasbe, pa mislm da tut ne obratuje več.

r5r ::
Ja vse se zapira ...
Na kateri strani ekrana je ponavadi škatla računalnika?
Na kateri strani ekrana je ponavadi škatla računalnika?
And it makes me wonder.

Boomer1911 ::
a polej na ku**e??'
če praviš d greš na iskušene
če praviš d greš na iskušene

Intel P4 3.0E @ 3.86GHz | 1GB DDR400 | Asus N7600GS | 2x 500GB & 320GB HDD
ASUS K50IN series | Core 2 Duo 2.53GHz | 4GB DDR2 | GeForce G102M | 500GB HDD
ASUS K50IN series | Core 2 Duo 2.53GHz | 4GB DDR2 | GeForce G102M | 500GB HDD

*pogleda za sabo* A mam kksne kamere to u sobi...Lih k pridm pred komp.
Recept? Sure:
7dl bencina
800 kalorij
1 skatla germknoedlov
1 vrecka valijevega pudinga
Se zapeljes v Špar in najdes v zmrzovalnikih pravokotno skatlo na kateri pise Germknoedel. Se zapeljes nazaj domov, jih das
zmeznjene na kroznik, nalijes v korazec deci vode ter ga polozis na kroznik. Potem pa ovijes kroznik s celofanom (ne alu)
tako da para ne uide. Postavs vse v mikrovalovko, jo nastelas na 630W in 7 minut. Vmes nardis punding po navodilih na
vrecki od pudinga. Kuhane cmoke polijes s pudingom, po vrh pa potreses cuker in mak (je prilozen).
Viola.
Recept? Sure:
7dl bencina
800 kalorij
1 skatla germknoedlov
1 vrecka valijevega pudinga
Se zapeljes v Špar in najdes v zmrzovalnikih pravokotno skatlo na kateri pise Germknoedel. Se zapeljes nazaj domov, jih das
zmeznjene na kroznik, nalijes v korazec deci vode ter ga polozis na kroznik. Potem pa ovijes kroznik s celofanom (ne alu)
tako da para ne uide. Postavs vse v mikrovalovko, jo nastelas na 630W in 7 minut. Vmes nardis punding po navodilih na
vrecki od pudinga. Kuhane cmoke polijes s pudingom, po vrh pa potreses cuker in mak (je prilozen).
Viola.