Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi
PrimozR ::
Ah, to je pa NAJLAŽJE! S karboncem priletiš v skalo. Pri aluminijcu pa samo belanco zabiješ v zgornjo prečno cev. Been there done that. Multiple times (oboje pač).
EDIT: aja en plus karbona je, da ga lažje (in bolje) poflikaš. Been there too (ko je pač pela skala na prejšnem Scale-u).
EDIT: aja en plus karbona je, da ga lažje (in bolje) poflikaš. Been there too (ko je pač pela skala na prejšnem Scale-u).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
OrkAA ::
Čaki.. kolo ki je namenjeno vožnji po skalah ima šibko točko, da se zlomi ob stiku s skalo? A jst to prav razumem?
|CyGNUS-x ::
Kako razbiješ petko za 200€ ali bmwja za 70.000€? Preprosto, narediš napako...
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
TribesMan ::
Ma ni napaka... to je vse usoda :P
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Orka tako nekako... Elan je mel clo prototipne DH bicikle karbonske... To pa je jadrnica zgrajena v kleti.
mtosev ::
kaj je dogaja?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Looney ::
Mah... mrš... pri nas je zapadel, pa je takoj za tem začelo deževat in je vse pobralo. Brezveze. Samo blato je ostalo.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Azrael ::
>pa kje je sneg? :O
Pri nas ga je dovolj (in preveč). Lahko ga dobiš čisto brezplačno, edino prevoz je tvoj problem.
Pri nas ga je dovolj (in preveč). Lahko ga dobiš čisto brezplačno, edino prevoz je tvoj problem.
Nekoč je bil Slo-tech.
root987 ::
Bejž bejž, potem je prevroče :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
strictom ::
Ja valda ko so naši zvesti policaji zajebali z klimo, da je na začetko pihala vroče! Looney bi mogla bit na NEST2k6 ... 3 majce na dan. No koncu sm komp riskiral in mu maznil 2 fana pa si jih v glavo nameril!
Pa še Žiga mi je grozil, da mi bo ekran na glavo vrgel
Pa še Žiga mi je grozil, da mi bo ekran na glavo vrgel
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Za letos imam že ogledan ventilator za s sabo.
Steinkauz ::
Crknu mi je trdi disk 200gb, poslal na mimovrste, čakal 45 dni, poslal so mi 250gb(200 verjetno nimajo več). A se mi da bunit, da to ni isti izdelek in si pridobit dobropis(in pol za 3 eure več naročit 500gb) al naj bom srečen z 250gb?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Steinkauz ()
Za 3 € še 250 MB? Moraš sploh spraševat?
Ja sam a mi oni lahko pošljejo 200gb pol k kao zahtevam identičen disk/dobropis. Kako je to kej z zakoni urejeno, sploh sedaj ko je preteklo 45dni in še vedno nimam enakega izdelka ...
Tody ::
Nimaš pravice. Oni so ti poslali indentičen disk. Oz boljšega, kar se tiče inšpektorjev in podobnih zadev ne boš nič dosegel. Ker ti itak ne bodo vrnil denarja, ker je od nakupa minilo tistih 30 dni.
Po tvoje bi morale zadeve delovati takole:
Kupim računalnik z 1 GHZ procesorjem, čez eno leto se ti pokvari in ga pošlješ v servis, ker ga ne morejo popravit, ti vrnejo računalnik z 1,3 Ghz. In ti se zdej buniš da so prasci, ker ti niso za dodatnih 3 eure dal 2 giga mašino.
Po tvoje bi morale zadeve delovati takole:
Kupim računalnik z 1 GHZ procesorjem, čez eno leto se ti pokvari in ga pošlješ v servis, ker ga ne morejo popravit, ti vrnejo računalnik z 1,3 Ghz. In ti se zdej buniš da so prasci, ker ti niso za dodatnih 3 eure dal 2 giga mašino.
Azrael ::
Dobil si nadomestni izdelek, ki je boljši (sedaj 250 prej 200GB). Upam, da spet polno dgarancijo. Za dobropis pa ne vem, če si upravičen. Prebrskaj po S-T temah o menjavi, garanciji in takih rečeh.
BTW Je bil disk Maxtor?
BTW Je bil disk Maxtor?
Nekoč je bil Slo-tech.
Ne WD je
Todi ni se treba takoj bunit In če ga ne morjo popravit naj mi dajo novga 1ghz. Če nimajo enakega(their problem) naj mi dajo keš nazaj...
Ker je recimo 1,3ghz padel na kvaliteti...
Todi ni se treba takoj bunit In če ga ne morjo popravit naj mi dajo novga 1ghz. Če nimajo enakega(their problem) naj mi dajo keš nazaj...
Ker je recimo 1,3ghz padel na kvaliteti...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Steinkauz ()
>>><<< ::
Po poteku 45ih dneh, ti po zakonodaji pripada nov(enak) artikel, artikel v enaki vrednosti, ali če ni mogoče izpolniti prejšnjih dveh pogojev vračilo denarja. AFAIK bi jih moral prej opomniti, da želiš vračilo denarja, ne pa nov artikel ...
Probaj jim poslati mail in prosi, če je še možno, da ti vrnejo denar. Sicer je to samo njihova dobra volja ...
Probaj jim poslati mail in prosi, če je še možno, da ti vrnejo denar. Sicer je to samo njihova dobra volja ...
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: >>><<< ()
Jah sm reku da hočem ENAK izdelek(ker sm sklepal da ga verjetno nimajo) al pa keš. Mah ne da se mi bunit, tut 250gb je ok, čeprav bi blo kul, če bi še dodatno vprašal kaj čm, sam itak, da ti dajo raj izdelek vreden 70 eur kot 110. Bi bil pripravljen dat tut tistih 40eur več, pa da mam 500gb(čeprav je bil izdelek ko sem ga kupil vreden 106 eurov)
Sba ::
Vprašanje:
Kaj pomeni klicaj v trikotniku? Pojavil se je drugič, s tem, da ko se pojavi, mi špil zašteka ... Čez minuto pa lahko nadaljujem, pač Alt + Tab. Predvidevam da je nekaj povezano z RivaTunerjem, oz. z navitjem grafične kartice. Mal se mi hecno zdi, ker mi ne dela artifaktov, temperatura pa tud še ni presegla 72°C. Nad 70° pa gre vent na 80%, nad 80° pa na 100% ... s tem da na 100% še nikoli ni šel. Grafa je pa Gigabyte-ova 8800gt. (700/1750/925)
(ja sej vem da bi lahko samo tist trikotnik prlepu, sam pol bi kle tko hecn sliko raztegnil)
Kaj pomeni klicaj v trikotniku? Pojavil se je drugič, s tem, da ko se pojavi, mi špil zašteka ... Čez minuto pa lahko nadaljujem, pač Alt + Tab. Predvidevam da je nekaj povezano z RivaTunerjem, oz. z navitjem grafične kartice. Mal se mi hecno zdi, ker mi ne dela artifaktov, temperatura pa tud še ni presegla 72°C. Nad 70° pa gre vent na 80%, nad 80° pa na 100% ... s tem da na 100% še nikoli ni šel. Grafa je pa Gigabyte-ova 8800gt. (700/1750/925)
(ja sej vem da bi lahko samo tist trikotnik prlepu, sam pol bi kle tko hecn sliko raztegnil)
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
koyotee ::
in kaj napise ce das gor misko?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Ne, klikanje z miško ne pomaga. Tudi, če gledaš pod "Customize Notification Icons" nima imena. Na Cju je prosto še skoraj 19 GB. Virtual memory nisem nič spreminjal, je pa 2 GB rama skoraj vedno prostega. Največja uporaba Memory-ja je bila nekje 2.5 GB.
Mogoče da ima grefična premalo spomina? TDU je na 16/16. in dejansko se "igra" še naprej, le slika se nekaj časa ne premakne in zvok zašteka za nekaj časa. Crysis je pa pač zahteven in je na High/Very High ...
Mogoče da ima grefična premalo spomina? TDU je na 16/16. in dejansko se "igra" še naprej, le slika se nekaj časa ne premakne in zvok zašteka za nekaj časa. Crysis je pa pač zahteven in je na High/Very High ...
Pouh ::
se lahko v winampu tako nardi, da ko imaš playlisto, klikneš na komad iz zbirke in se ti sam doda na playlisto, ne pa da se ti začne takoj predvajat in ti unič celo playlisto??
El Nino ::
Škoda k se je ne da razstavit kot navadne rubikove kocke pa pol vsak košček posebej skup sestavit kot da si jo rešo
mare_ ::
Če kdo vidi kje zelen ženski rog bicikel, star ene 20, 30 let, malo rjav, z ne vec cisto celim sedezem pa napol zdrajsanim napisom ljubljana, naj prosim pove, da pridem pretepst tistega, ki se vozi z njim... ker so mi ga danes ukradli - prikljenega, direkno izpred faksa
Hehe. Js mam en ženski picikl pred hišo pa v garaži enga karbonskega Scott Scale-a.
Čist brez heca
$$$
Čist brez heca
$$$
opeter ::
mare_, strictom je bil! Dajmo ga linčat!
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Takih low budget koles ne kradem! :P
Dans pa gvant za maturanca kupvat/izposodit. A kdo ve za kako tako varijatno tu na koroškem? Po možnosti ne preveč drago?
Dans pa gvant za maturanca kupvat/izposodit. A kdo ve za kako tako varijatno tu na koroškem? Po možnosti ne preveč drago?
opeter ::
strictom, teleportirali se bomo. Samo povej koordinate.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
Nič nebo dans.
PS.: Kaj je blo z ST irc kanalem? Krneki je vse benano?
PS.: Kaj je blo z ST irc kanalem? Krneki je vse benano?
Mogoče si pa samo ti? :P jest ne vidim problemov ne na enmu, ne na drugmu. Itak pa ST nima IRC kanala. So samo neuradni.
Am unle trikotnik gor ... verjetno se je pojavljal zaradi premajhne voltaže rama.
R33D3M33R ::
Mi lahko kdo pomaga najti gonilnike za windows xp za ISA zvočno kartico SB Genius Yamaha. Na sebi ima čip s tole oznako: cx4235-xq3
Iščem in iščem pa jih ne najdem :(
Iščem in iščem pa jih ne najdem :(
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };: