Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

Pyr0Beast ::
*her har her* A Looney ti pa Ubuntu šopaš? Zanimivo ... po zadnji namestitvi, ko sem od njega pričakoval dosti več, me je popolnoma pustil na cedilu. Kao da je podprto full strojne opreme, yea ryt.. Še AL650 čipa ni zaznal.. obup. .. Ubuntu je Linux za invalide

Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

strictom ::
Ubuntu is linux for people without penises!
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Azrael ::
@Daedalus:
Zadaj na busu je ponavadi nalepka, ki pravi, da ima bus prednost pri vključevanju v promet. Ker je bus za nameček še primerno velik in ima dober, trden pleh in pogosto malo nestrpnega šoferja, ima prednost bolj ali manj povsod.
Tako, da je njegovo "prednost" pametno upoštevati, saj napis na grobu: "Imel je prednost", imenovanemu ne koristi prav preveč. Ampak žal busi, tovornjaki in njihovi šoferji niso nič proti pametnjakoviči z mikro gajbami.
Zadaj na busu je ponavadi nalepka, ki pravi, da ima bus prednost pri vključevanju v promet. Ker je bus za nameček še primerno velik in ima dober, trden pleh in pogosto malo nestrpnega šoferja, ima prednost bolj ali manj povsod.
Tako, da je njegovo "prednost" pametno upoštevati, saj napis na grobu: "Imel je prednost", imenovanemu ne koristi prav preveč. Ampak žal busi, tovornjaki in njihovi šoferji niso nič proti pametnjakoviči z mikro gajbami.
Nekoč je bil Slo-tech.

iNooby ::
ok sej vseeno en link je vglavnem bil, zmoto sn se malo

Haters gonna hate...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iNooby ()

Alexius Heristalski ::
Kdo spremlja SP v hokeju elitne skupine? Pravkar gledam tekmo Rusija - Finska. Huda igra ... Zazdaj vodijo Rusi z 2:1.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

igor0203 ::
Čudno, jaz pa nikoli nisem imel problemov z busi. Na prehodu so vedno ustavili. Je pa res, da bi mi enkrat skor glavo odbil tam pri Geonavtiku na unem ozkem pločniku, ko je peljal mimo. Razmaka med mojo glavo in špeglom je bilo par cm.
edit: typo
edit: typo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: igor0203 ()

Looney ::
Ja, sej. Ti pa še tako za Mace navijaš...

"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

iNooby ::
ti pa tvoj Linux :P
i am Nooby, i-Nooby, and i have an i-pod, thats fucking iCool
i am Nooby, i-Nooby, and i have an i-pod, thats fucking iCool

Haters gonna hate...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iNooby ()

mare_ ::
Looney: seveda - iLike them :P
edit: hm, iJust had an iDea. Saj poznate tisto 'I feel Slovenija, ne?' No, torej, v iDuhu okrajšajmo to v iSlovenijo
edit: hm, iJust had an iDea. Saj poznate tisto 'I feel Slovenija, ne?' No, torej, v iDuhu okrajšajmo to v iSlovenijo

Zgodovina sprememb…
- spremenil: mare_ ()

aljazh ::
Gledam oglase na bolhi... pa kaj se folk za*ebava?
Cena:250,00 EUR (59.910 SIT)
Racunalnik 300 Mhz, trdi disk 2 giga, pisalnik Lexmark - barvni,
monitor 19 inc, prodam.
Cena:250,00 EUR (59.910 SIT)
Racunalnik 300 Mhz, trdi disk 2 giga, pisalnik Lexmark - barvni,
monitor 19 inc, prodam.

igor0203 ::
Noč in dan dela, ter mogoče kakšna dežurna trgovina Mercatorja(na Bavarcu in na Viču). Mogoče še kak privat.

Azrael ::
>zaj nvem za ziher DDR2 matične bi morale podpirat DDR1 ne?
Ne, ne in še enkrat ne, DDR1 in DDR2 sta dva povsem različna svetova. OK paše skupaj, samo dovolj sile rabiš pa je, proizvodnja dimnih signalov zagotovljena...
>vsaj ta bi morala ne?
Niti pod razno, reže za en in drug tip RAMa imajo samo nekatere Asrock platke, ki sodijo v nižji razred.
Ne, ne in še enkrat ne, DDR1 in DDR2 sta dva povsem različna svetova. OK paše skupaj, samo dovolj sile rabiš pa je, proizvodnja dimnih signalov zagotovljena...
>vsaj ta bi morala ne?
Niti pod razno, reže za en in drug tip RAMa imajo samo nekatere Asrock platke, ki sodijo v nižji razred.
Nekoč je bil Slo-tech.

ripmork ::
se strinjam, tale link ki si ga poslal Tero je tako grozen, nedopusten, šokanten in moralno nesprejemljiv, da si ga bom pogledal še enkrat.
In morda potem še enkrat.
In morda potem še enkrat.

PrimozR ::
Azrael narobe, DDR in DDR 2 reže imajo le in samo plošče osnovane okrog 915 nabora (ter mogoče kakšni eksotični čipseti). Za AMD se to ne bo zgodilo zaradi integriranega memory controlerja. Bo pa Bearlake P35 podpiral tako DDR2 kot DDR3.

In P|P misli da se spozna na hardver. Zravn pa ga vsak mtosev poowna.
PS.: Od zdaj naprej je mtosev sinonim za bedak!
PS.: Od zdaj naprej je mtosev sinonim za bedak!

Gr0unD Zer0 ::
HAHAHA kak dobro. To moram enkrat sprobat :)
adijo ne...
kuj glava me boli od smeha...

In d0rK misli da je fajter. Zravn pa ga vsak mtosev poowna.

Opkow ::
Takim bi jaz na Ljubljanski trznici postavil 2 m visok oder in jih gole priklenil na steber. Zraven pa nametal kup hrane za golobe.
5 dni takole na prostem, ob kruhu in vodi, bi bilo lih prav za njih.
5 dni takole na prostem, ob kruhu in vodi, bi bilo lih prav za njih.

Alexius Heristalski ::
Hahahaha, česa vsega se ljudje ne spomnijo. Kot kaže, puncam ni preveč varno hoditi okoli brez modrca.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Kiss kiss, ti podarim: JAZ! Tvoj miss!
:*
:*

Dork je supergaj. Nisi vedu?

Dej da se ne bos pokaku R en mejhn. Nebi ti mogu ze bit u pojstli? Risank je ze konc.
Pokaku, ne. V postli bit zraven tebe, da. Risank konc, na RTLu ne.
I love you. RTM****MWA****