»

FE developer za Angular/React (M/Ž) @ Dotcom doo

Opis delovnega mesta

Iščemo dodatne roke Fron-End developer-ja za delo z Angularjem in/ali Reactom

Zaradi hitre rasti v našo IT hišo ponovno vabimo resne in zanesljive sodelavce, s katerimi bomo sodelovali na dolgi rok za polni delovni čas.

Lokacija: Sežana, hybrid ali fully remote

Od kandidatov zahtevamo

- Uporabo Italijanskega jezika pri delu brez večjih težav
- Vsaj 3 leta izkušenj

Kandidatom ponujamo

- Delo od ponedeljka do petka, s fleksibilnim delovnim časom
- S.p. ali zaposlitev za nedoločen čas s poizkusno dobo 6 mesecev
- Vse tipične ugodnosti in delovno okolje, katero pričakujemo "computer geeksi" aka računalniška oprema po želji, brez "teženja" izven delovnega časa, free kavica, parking, fitnes karta, IT tečaji, zabavni team buildingi, itd.

Plačilo? Razpon je velik glede na izkušnje in znanja, zato je najbolj pošteno da se s tabo individualno pogovorimo o konkurenčnem plačilu. Za sodelovanje prek s.p. je možno tudi plačilo na projekt.

Kontakt

Prijave s CVjem na jobs@dot-com.si do 28.4.2024.

Smo fajn mlada ekipa s kul šefi! Pridruži se nam! :)

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Remote ali Sežana
Plačilo:
12000 EUR / projekt
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

Angular
napredno znanje
React
napredno znanje

O podjetju

Dotcom smo hitro rastoče podjetje, ustanovljeno leta 2008 z vizijo postati referenčni partner za implementacijo pametnih tehnološki rešitev in razvoja aplikacij za celotno območje Alpe-Adria. Smo ekipa posameznikov z dolgoletnimi in dragocenimi izkušnjam iz inženiringa programske opreme ter razvoja v tehnologijah Java in C#.NET. Delujemo na področjih javne uprave, zdravstva, prehrambne industrije in v različnih gospodarskih panogah. V našem portfelju pokrivamo različne naročnike in domače ter tuje projekte, tako da ti z nami nikoli ne bo dolgčas. V naše vrste si želimo privabiti resne in zanesljive sodelavce, s katerimi bomo sodelovali na dolgi rok.

Zakaj bi želel delati za vas

Ponujamo zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev z veliko ugodnosti kot je privlačna kompenzacija, božičnica, variabilni del plače, plačane tedenske športne aktivnosti, brezplačno parkirno mesto. Možno je hibridno delo ali delo od doma, fleksibilni delovni čas, itd. Možnost inoviranja in testiranja zmožnosti state-of-the-art tehnologij v našem Inkubatorju. Možnost dodatnega izobraževanja in pridobivanja certifikatov. In še veliko več.

Programerski vprašalnik