»

Delo na področju informacijske tehnologije in kibernetske obrambe -- brisan oglas

Opis delovnega mesta

Na Ministrstvu za obrambo pospešeno razvijamo področje kibernetske obrambe. Za realizacijo ambicioznih načrtov iščemo motivirane sodelavce, ki imajo željo profesionalno napredovati in razvijati svoja znanja. Zaposliti želimo več strokovnjakov s področij kibernetske varnosti, naprednih komunikacijsko-informacijskih tehnologij, elektronike in telekomunikacij.

Od kandidatov zahtevamo

Želimo si sodelovanja s kandidati, ki:

- imajo pridobljeno izobrazbo smeri računalništvo, informatika, elektrotehnika, fizika, matematika ali enakovrednimi znanji, pridobljenimi ob delu ali zasebno,
- so timsko naravnani, inovativni, prilagodljivi, zmožni razvojnega razmišljanja in pridobivanja novih znanj,
- so pripravljeni sprejeti izzive novih tehnologij

Kandidatom ponujamo

Kandidatom ponujamo varno zaposlitev s sklenitvijo delovnega razmerja za nedoločen čas, izredno razgibano delovno področje ter možnost strokovnega in osebnega razvoja. Svoja znanja bodo lahko nadgrajevali z izobraževanjem in usposabljanjem v Sloveniji in tujini. Imeli bodo možnost preverjati svoja znanja in sposobnosti na vajah v okviru Nata in Evropske unije.

Zaželeno je, da prijava vsebuje kratek življenjepis ter da kandidat v njej poleg formalne izobrazbe navede tudi druga znanja in veščine, ki jih je pridobil.

Klasifikacija delovnega mesta

Lokacija:
Plačilo:
odvisno od delovnega mesta EUR / mesec
Delovni čas:
redna zaposlitev

 

Zahtevana znanja

Linux
začetnik
Windows
začetnik
programiranje
začetnik
omrežni protokoli
začetnik
delo s strežniki
začetnik