»

Nova anketa

Slo-Tech -
Če bi Slo-tech omogočal poljubne avatarje:
bi jih zagotovo izklopil33%
(391)
bi jih z veseljem gledal33%
(390)
bi si jih občasno ogledal16%
(185)
ne mi omenjat avatarjev15%
(177)
bi nehal obiskovati Slo-Tech4%
(50)
Skupaj glasov: 1193
Tako, pa smo opravili s trenutno anketo. Glede na rezultate ankete si poljubnih avatarjev srčno želi tretjina uporabnikov, kar je bistveno več od naših ocen. Vendar še vedno premalo, da bi ta hip spustili vse ostalo in se lotili avatarjev. Avatarji so tako dodani na seznam stvari, ki bi jih bilo lepo implementirati na tej strani, vendar na tem seznamu niso prav visoko. Za začetek bomo po petih letih zamenjali design.

59 komentarjev

Nova anketa!

Slo-Tech -
Ali ugasnete računalnik če ga dlje časa ne uporabljate
včasih ga ugasnem;33%
(238)
nikoli, vedno je prižgan;31%
(220)
občasno ga pustim prižganega.20%
(141)
vedno ga ugasnem;16%
(114)
Skupaj glasov: 713

Novo anketo je predlagal Klemen.

12 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech -
Vsakič ko zapade sneg:
mi elektriko nemoteno dobavlja moj distributer69%
(566)
mi zmanjka elektrike23%
(189)
imam elektriko iz lastnih virov (UPS ali generator)7%
(60)
Skupaj glasov: 815

Novo anketo je predlagal salesky.

14 komentarjev

Nova anketa!

Slo-Tech - Ker smo po 1200 preštetih glasovih ugotovili, da imate še vedno najraje sivomodro barvno shemo Slo-Techa, smo se odločili, da je danes dober dan za zamenjavo ankete. Kot veste, je problematika javnega objavljanja vašega e-mail naslova postala mestoma že moteča, saj si veliko spletnih strani kar same vzamejo pravico, da vaš e-mail naslov objavijo na javnem mestu, brez da bi jim vi to dovolili, oziroma brez da bi bili o tem sploh obveščeni. Zanima nas, kaj mislite o tem.

15 komentarjev

Nova anketa!

Slo-Tech - Naš Anketoid™ alien-w je trenutno na dopustu, kjer premleva, koliko točk mu bo nanesla matura, tako da ga ne smemo motiti. Zategadelj sem ta teden jaz zadolžen za ažurno anketo. Glede na rezultate, glasovalo vas je 2100, imate še vedno najraje Internet Explorer (61 %), sledi mu Mozilla (24 %), nato Opera (8 %), in tako dalje. Niti ne tako presenetljivo. No, nova anketa je radi počitniškega vzdušja usmerjena bolj humoristično [:D].

27 komentarjev