»

Rahlo primanjkanje novic

Slo-Tech - Bralci, žal nam je, ampak vsi, ki pišemo novice, smo še vedno v nekem teku izobraževalnega procesa v srednji šoli. Ker se sedaj bližajo počitnice pred maturitetnim esejem, vas prosim, da potrpite, saj novic ne bo tako zelo mnogo. Primož, DrSergioDJ, Slaine, LordNinja ter jaz opravljamo maturo, ostali morajo pa izdelati letnik kar čimbolj uspešno. A boste prežvel, ane da boste? [:D]

7 komentarjev

Lanparty BIG #2

Jaz - Fantje s Slo-Lanparty obveščajo vse iger željne Slovenčke, da se pripravlja Lanparty BIG #2. Šlo bo za zelo velik Lanparty, po njihovih podatkih je zgornja meja igralcev kar 100! Da se fantje trudijo, kaže dobra lokacija ter dodaten program, ki bo potekal ob prireditvi (DVD kotiček, mogoče celo kaj od nas Slo-Techerjev... ). Datum za prireditev, ki bo po trditvah organizatorjev držal 100%, je 30.6.2001 - 1.7.2001. Čimvečja udeležba je zaželena, več informacij pa dobite kar na njihovi strani.

2 komentarja

Yeah, I'm back

Jaz - Ok, danes sem se z dela vrnil v dokaj normalnem času in bom celo lahko napisal kaj novic in uredil kaj stvari okoli Slo-Techa. Po pravici povedano mi niti najmanj ni jasno, kako bo stran še lahko živela, ko se bom enkrat redno zaposlil, saj je časa enostavno premalo. Sicer se fantje trudijo in pišejo novice, toda... Mah, pustimo to ob strani, saj me prej čaka še par let študija, kar pomeni veeeeliko prostega časa (kajne, študentje ?).

3 komentarji