»

Obvestilo

Jaz - Ker še vedno obstaja kar nekaj neaktiviranih accountov, ti zaenkrat še niso brisani. Deadline je prestavljen na jutri (petek) ob 21:00. Kdorkoli, ki je z registracijo mislil resno naj mi prosim DO TAKRAT pošlje e-mail. Še nekaj obvestil: Aktivacijska koda SE NE pošlje samodejno, temveč jo MORATE od strežnika zahtevati. To naredite tako, da se prijavite z podatki, ki ste jih vpisali ob vnosu novega uporabnika v bazo in kliknete na "Pošlji aktivacijsko kodo". Prosim tudi, da se izogibate @slo.net naslovom saj imajo na tem naslovu očitno hude težave (o tem priča kup vrnjene pošte tipa... Connection refused in host unreachable....)

1 komentar

Nedelovanje prijave!!!!

Jaz - Ker dobivam pošto z večinoma enakimi problemi bom naštel nekaj dejstev:
  • Uporabniško ime in geslo sta case sensitive
  • -Aktivacijska koda se NE POŠLJE SAMA, temveč jo morate zahtevati. To storite tako, da se prijavite z VAŠIM UPORABMIŠKIM IMENOM IN GESLOM in nato kliknete pošlji kodo.
  • Koda, ki jo dobite po emailu (ko jo dobite) NI GESLO, za njen vpis SE MORATE PRIJAVITI in nato dobite okence nad katerim piše "Aktivacijska koda". V to okence vpišete aktivacijsko kodo TOČNO TAKO, KOT STE JO DOBILI (brez narekovajev)... To je brez dodatnih presledkov in podobne navlake.
Če komu kljub upoštevanju teh navodil stvar še vedno ne bo delala, naj mi prosim pošlje mail na primoz@slo-tech.com IN V TOPIC NAPIŠE "Ne dela"... Ta mail lahko pošljete tudi luniju, vendar boste v tem primeru čakali dlje, saj ga on samo pošlje naprej meni.

0 komentarjev

Težave s prijavo

Jaz - Zadnja dva dni dobim povprečno 10-15 e-mailov na dan, v katerih mi sporočate, da imate velike težave s prijavo v našo bazo uporabnikov, oziroma da ne dobite aktivacijske kode. Še enkrat bi vas rad opozoril, da svoj e-mail naslov pravilno vtipkajte in prej 3x preverite, če dela! Skripta je case-sensitive ( dela razliko med malimi in velikimi črkami ), tako da morate paziti tudi na to. Da je z določenimi e-maili res nekaj narobe potrjuje tudi PaJo, ki dobiva celi kup sporočil, da kode ni bilo možno dostaviti.Torej, še enkrat: bodite pazljivi ob registraciji in resnično preverite, ali ste vpisali pravilen e-mail naslov!

1 komentar