»

M-Audio Revolution 7.1

TweakNews.net - Na Tweak News so si ogledali in preizkusili novo zvočno kartico podjetja M-Audio, prej znanega kot Midiman, ki se lahko pohvali z kvalitetnimi MIDI karticami. Zvočna kartica Revolution 7.1 podpira 7.1 kanalni zvok in je zasnovana na Envy 24HT audio čipu. Po mnjenju Tweak News je kartica kakovostnejša od Audigy 2 zvočnih kartic ter hkrati cenejša za 10 dolarjev. Več o sami zvočni kartici najdete na tem naslovu.

2 komentarja

Creative Audigy 2 Platinum

X-Bit Labs -

Creative je že pred časom izdal svojo najnovejšo zvočno kartico Audigy 2, tako da je v bistvu sploh ne moremo več imenovati nova, a še vedno gre za eno najbolj popularnih kartic. Tako so si jo tokrat ogledali na X-Bit Labs. V čem se torej ta test razlikuje od množice že objavljenih? Da, XBitLabsovci so testirali t.i. Platinum inačico omenjeno zvočne kartice, ki se od osnovne razlikuje po dodatni periferni enoti, pozlačenih kontaktih ter ceni. Klik!

6 komentarjev

Megatest 5.1 in 6.1 sistemov

Thermaltake - Govorim seveda o zvočniških sistemih, ki postajajo vedno močnejši in temu primerno tudi dražji. Dandanes je nekaj povsem normalnega, da si lastimo 6.1 sistem in na Tom's Hardware so si ogledali pet najboljših. Testirani so bili zvočniki podjetij kot sta Logitech in Altec Lansing, a mogoče vas bo v članku bodlo v oči to, da v test ni bilo vključenih zvočnikov podjetja Creative, ki veljajo za zelo kvalitetne. Kakšnega posebnega favorita niso odkrili, a ugotovili so, da lahko končno dodobra izkoristimo naše zvočne kartice.

1 komentar

Creative Labs Audigy 2

G3D - Audigy2 se imenuje Creativeova najnovejša zvočna kartica, katere test nam naš vrli admin alien-w še dolguje. [:D] No, danes se je na internetu pojavil nov test, ki je tokrat nastal pod peresom (oz. tipkovnico) pisca na Gaming in 3D. Kartico, vredno 130 ameriških zelencev, so si pogledali z vseh možnih kotov ter ji prisodili oceno 87 odstotkov. Zakaj? Zato ...

1 komentar

Test Audigya2

Tweak Town - Creative SoundBlaster Audigy2 je zvočna kartica, katere test nam alien-w obljublja že dalj časa, da pa ne boste preveč neučakani, si lahko pred tem ogledate test te zvočne pošasti oz. zvočnega razstreljevalca™ na TweakTown. Tehničnih karakteristih vam na tem mestu ne mislim naštevati (use Google instead), lahko pa vam namignem, da so bili s kartico zelo zadovoljni. Motila je le, kot ponavadi, samo cena. A če imate 200 dolarjev odveč ter vrhunske zvočnike, klik!

1 komentar

Creative SB Audigy 2

Digit Life - Creative je že pred časom izdal naslednika svoje družine Audigy, imenovanega Audigy 2. Napovedali so, da ga bo moč kupiti nekje v drugi polovici oktobra in, glej, glej, danes, dan pred vstopom v drugo polovico oktobra, se je na internetu pojavil njegov test. Na Digit-Life so dobili v preizkus novega Creativovega prvaka, ki vam obljublja 24 bitni zvok s 192 kHz na sedmih (6.1) zvočnikih. S kartico so bili sorazmerno zadovoljni, postavlja pa se vprašanje, ali ne ponuja kartica nekoliko premalo za žafransko ceno 130 dolarjev. Klik!

22 komentarjev