»

interINFOS 2002 @ IceVulcano

IceVulcano - Fantje iz IceVulcanota so bili pridni ter spisali članek o interInfosu še preden je to uspelo nam ;-). Do/od zanimivega branja ter 2 ekskluzivnih fotografij Slo-Techovega štanta vas ločita le še nekaj prenesenih kibibajtov ter -- ou yea -- Klik!

Sedaj naj se pa najde dobra duša, ki se ji da na SloTechov server uploadat 80 MB naših slikc. [>:D]

8 komentarjev

Priprava štanta na InterInfosu '02

Slo-Tech - Ker jaz, očitno, ta večer nisem imel kaj početi, si lahko na tem naslovu (na voljo bo okoli dveh zjutraj - 2.00) vunpotegnete 5 in pol minut dolg ter zajetnih 70 megabajtov velik posnetek, v katerem si lahko ogledate, kako je Slo-Techov Interinfos štant dobil svojo končno obliko. Od prevažanja, prenašanja, lepljenja, obešanja, konfiguriranja... Z mirno background glasbo, za kar gre vsa hvala tha_manu. Klik!

P.S.: Link je hiter, tako da boste kablaši ter ADSLjaši prišli na svoje.

23 komentarjev

...in informacije kapljajo na dan...

Electic Tech - Microsoftova prihajajoča konzola Xbox, ki namerava še pošteno zakuriti Sonyu z njegovim Playstationom 2, počasi dobiva svojo končno obliko. Ker je protokol pri stvareh, da se "mora" izdati specifikacija vsakič, ko se za njo pojavi potreba, vemo od danes še nekaj. Ravisent bo v Xbox vgradil tehnologijo dekodiranja DVDjev. Če se vam to ime ne zdi znano, vedite da je Ravisent avtor Cinemasterjevega dekoderja za DVD. ...and the plot thickens... [:D]

0 komentarjev