»

Operacija mečarica

Slo-Tech - DrSergioDJ si je ogledal film Swordfish ter spisal recenzijo. Zanimiv film z zanimivimi igralci (saj veste koga imam v mislih ). Vreden meta uča! Producent filma je Joel Silver, ki je bil prisoten tudi pri Matrici. Matrica pa vam je bila všeč, kajne?

3 komentarji

Final Fantasy

Slo-Tech - DrSergioDJ se je spet potrudil in opisal eno od, če ne najbolj tehnično dovršeno risanko sploh. Final Fantasy ali, po slovensko, Poslednje sanje, je animirana risanka, ki na čase spominja na pravi snemani film, vsaj po realističnosti animacije. Sicer jaz mislim, da vsebinsko malo šepa, ampak hej, kdo bo oporekal recenziji ?

0 komentarjev

Ja, saj vem, še en DVD

Slo-Tech - Ker smo, kot smo že tolikokrat poudarili, vstopili v časovno zanko, "Naval pridnosti" imenovano, se je na paleti novega "česarkoli", opisanega na Slo-Techu, znašel nov DVD, ki ga je v roke vzel in obdelal DrSergioDJ. He got game, film o mladem uspešnemu košarkarju, ki se mu ponuja vstop v veliko študentskih ekip. Katero izbrati? Je film kvaliteten ter vreden ogleda? Je on samo tarča izkoriščevalcev? Klikni, beri, komentiraj!

6 komentarjev