»

Najhitrejši CD zapisovalnik

Tweak Town - Zapisovanje CD medijev v vsakem domu je dandanašnje dni že nekaj povsem vsakdanjega in malo je ljudi, ki si še ne lastijo pekača oziroma CD zapisovalnika. V naslovu omenjeni naziv se trenutno drži novega LiteOnovega tlačkomata™.

Prednost pred ostalimi ni velika, saj so sposobnosti zapisovalnika lepih 52x/24x/52x, medtem ko so na drugem mestu zapisovalniki z "le" 48x/24x/48x. O "najhitrejšem" pekaču so spisali kar obsežen test na TweakTown-u. Če vam je dolga peka CDjev mukotrpna si ga le oglejte in morda celo kupite.

5 komentarjev

Test Radeona 9700 Pro

AnandTech - Ja, Radeon 9700 je uradno zunaj in na Anandtechu so pripravili test, ki je še vroč. Prišel je pravočasno, frekvence so enake napovedanim in tudi drugih neprijetnih presenečenj ni. Naj samo povem, da je kartica superduper ter da si lahko vsak Slo-Techer želi, da bi mešala grafiko v njegovem mlinčku. Neprijetnosti z gonilniki, ki so bile prisotne ob izidu Radeona 8500, so preteklost zaradi odlično izdelanih in kamnolomsko stabilnih Catalyst gonilnikov. Pa ne bom dolgovezil, kar hitro na branje!

Dodatek: še linki do testov dotične plastike na drugih straneh:

20 komentarjev

Test LITE-ON LTR-32123S CD-RW

Hardware Zone - Na HardwareZone.com so imeli na testu Lite-onov pekač, katerega hitrosti so 32/12/40, sposoben pa je speči tudi 99minutne prazne cedejke. Ne bom dolgovezil temveč samo povedal, kaj so ugotovili - da je le eden izmed množice 32 kratnih snemalnikov, saj s svojim snemanjem nič ne izstopa. Je pa seveda med cenejšimi, zaradi česar takoj postane privlačnejši ;) Test si preberite tukaj!!

0 komentarjev

Teac najavil nov pekač - CD-W540E !

CDR-Info - Teac je najavil prihod njihovega novega pekača, katerega hitrosti so 40x12x48x. Poleg, seveda trenutno najhitrejših možnih hitrosti, dobite ob nakupu še celoten program, s katerim lahko izdelujete podatkovne ali glasbene CD-je, organizirate, "ripate" in pečete MP3je. Ob tem pa ima Teac povprečni dostopni čas le 72 ms, kar ga naredi najhitreješega med današnjimi CD-RWji. Za več informacij si oglejte tole stran.

6 komentarjev