»

Nova DVD recenzija

Slo-Tech - Izgleda, da se je naš opisovalec DVDjev, DrSergioDJ, prebudil iz zimskega spanca, saj ocene teh malih okroglih stvari kar letijo izpod njegovih prstov. Heh, pa še enkrat recite, da šola ne vpliva pozitivno . Tokrat je opisal film East is east (Vzhod je vzhodno), ki je nekakšna mešanica komedije ter drame, v kateri so zelo nazorno predstavljene kulturne razlike in šoki. Obvezno branje.

Hkrati se tudi opravičujemo za napako, ki se je zgodila med dodajanjem prejšnjega filma, House on hounted hill. Problem je, da je bilo komentiranje dotičnega filma nemogoče, zato vas naprošam, da sedaj komentirate dvojno .

0 komentarjev

Chicken Run!

Jaz - Kokoške na begu udarjajo. Kot sem obljubil, smo (z majhno zakasnitvijo) dodali še eno recenzijo filma. Tokrat so prišle na vrsto Kure, z Mel Gibsonom v glavni vlogi. Pigeon se pač trudi in piše recenzije filmov za vas. Vidim tudi, da se je pojavila prošnja po tem, da bi lahko ljudje sami ocenili film (v stilu komentarja na recenzijo). To bo v tednu ali dveh (bolje rečeno dveh, kajti Primož ima RES dosti dela). Chicken Run vabi. Oglejte si!

0 komentarjev