»

DVD recenzija

Slo-Tech - Slaine si je ogledal film "Rat Race" ter ga za Slo-Tech tudi opisal ter komentiral. Ta prismuknjena komedija se je vtisnila v spomin marsikateremu gleduhu zabavnih, ne(s)miselnih filmov. Predlagam, da si ga za sporstitev tudi sami ogledate, ter nato objavite svoj komentar. Tukaj.

0 komentarjev

Primerjave ...

The inquirer - Nekateri ljudje blazno radi primerjajo nekatere stvari z drugimi (hm, kje sem že to slišal? ). S tako primerjavo postanejo nekateri pojmi lažje razumljivi, pa tudi hitreje se nam vtisnejo v spomin. Nekateri pa uporabljajo take primerjave predvsem zato, da popestrijo dolgočasne članke. Primer: na The Inquirerju so dogajanje na računalniškem področju primerjali s prometnimi znaki. Meni je bila stvar všeč, mogoče bo tudi vam. Kliknite tukaj in se nasmejte .

2 komentarja

Logitechovi zvočniki

AnandTech - Uff... Pomankanje časa je zadnje čase moj zelo hud problem. Sergio je v Ljubljani, Luni na delu... za ostale pa niti ne vem kje so. No, kljub temu se bom potrudil in vam priskrbel nekaj novic.

Začnimo kar pri Logitechovih zvočnikih. Na strani, ki je pred kratkim preživela napad, za tiste, ki ne veste, je to AnandTech, so si ogledali Logitechov zvočniški sistem SoundMan Xtrusio DSR-100. Komplet je sestavljen iz štirih satelitov in enega nizkotonca, tako kot je to že standard za boljše računalniške zvočnike. Prva stvar, ki mi je padla v oči, je bila sinusna zvočna moč, ki znaša kar 100W (4×12W + 1×50W), druga pa je aluminijasto ohišje nizkotonca. No ja, o lastnostih in dobrih ter slabih rečeh bi še lahko pisal, a si test kar sami oglejte, če ne zaradi drugega, pa zaradi slikic.

0 komentarjev