»

Forum

Slo-Tech - Glede na veliko pomanjkanje moderatorjev v forumu, sva se s Sergejem odločila poskusiti nekaj novega.
Vsak, ki želi postati moderator oz. želi koga predlagati za to mesto, naj to sporoči na razpis@slo-tech.com. Uporabniki, ki so bili kadarkoli kaznovani s kakršnim koli nazivom, ne morejo postati moderatorji.

Naslednjo soboto bomo v primeru, da se bo nabralo več kot 5 kandidatov, objavili seznam kandidatov ter prošnjo, da napišejo krajše besedilo, kako si predstavljajo moderiranje oddelkov. Potem pa bomo videli.

Iščejo se novi (dodatni) moderatorji za vse oddelke.

35 komentarjev

Nov oddelek v forumu

Slo-Tech - Drage uporabnice in uporabniki, v forumu smo uvedli nov oddelek "Izdelava spletišč". V ta oddelek sodijo vsa vprašanja glede izdelovanja, programiranja in dizajna kakršnihkoli spletnih strani. Želim vam uspešno uporabo novega oddelka v forumu. 8-)

4 komentarji

Manjša sprememba

Slo-Tech - Zaradi razmer v Forumu smo spremenili nekaj stvari. Oddelka Internet in ISP smo združili in premaknili v nadoddelek Večpredstavne vsebine. Zaradi odličnega dela nekaterih moderatorjev, smo jih večino ukinili. Če ima kdorkoli interes postati moderator, naj to sporoči. Vsekakor je zaželjeno pregledovanje vašega oddelka bolj pogosto, kot so to delali dosedanji moderatorji (nekateri tudi na 3 tedne). Moderatorstvo na tem forumu je dolžnost in NE privilegij.

5 komentarjev

Malo preurejen forum

Slo-Tech - Ker je bil odziv na predlog, da bi vnesli v forum še oddelek DVD, pozitiven, se je danes to izvršilo. Torej, od danes naprej lahko na tem naslovu vnašate nove teme, ki imajo kakršnekoli veze z DVDji. O novih filmih, prihajajočih tehnologijah, DVD zapisovalnikih, DVD bralnikih, izposojevalnicah, in tako naprej. Skladno s tem se je oddelek "Zvok in slika" premaknil v novonastali nadoddelek "Večpredstavnost", ker smo pač mislili, da tja spada bolj. Uživajte .

2 komentarja

Majhna spremembica

Slo-Tech - V našem super-duper-megalomastičnem Forumu smo ukinili oddelek "Prenova Slo-Techa". Brez skrbi, vaše teme in odgovori niso šli tja v en dan, ampak so se vsi preselili v oddelek "Slo-Tech". To je bil pač naslednji logičen korak, saj smo s samo prenovo, ki je bila začeta 6.11.2000, že končali.

3 komentarji