»

Disc steno CP100

Apacer - Podjetje Apacer je predstavilo Disc-steno CP100 - prenosni samostojni kopirnik medijev, ki v sebi združuje čitalnik spominskih kartic in CD-RW pogon. Naprava je idealna rešitev za vse mobilne uporabnike digitalnih foto, avdio in drugih digitalnih naprav, ki si želijo neomejene količine poceni arhivskega prostora, kar jim namesto dragih spominskih kartic ponujajo poceni zapisljivi CD mediji.

2 komentarja

Aluminjasto ohišje

Yahoo News - Spet sem se spomnil prihajajočega Slo-Techovega LAN partyja in težav z nošenjem (v skrajnem primeru vlečenjem) računalniškega ohišja po cesti za seboj. Kdor noče na pol poti do Slo-techovega LAN-a omagati, si lahko omisli aluminjasto ohišje za 230 zelenih, edina škoda pa je, da prevoz v Slovenijo stane dodatnih 100 dolarjev. Ohišje ima celo na spodnji strani 4 USB vtičnice in je pripravljeno za vgradnjo štirih 80 mm ventilatorjev in na žalost tudi napajalnika, ki ni priložen. To in še ostala ohišja si lahko podrobneje pogledate tukaj.

0 komentarjev

Chieftec, požri se!

Virtual Hideout - Radi hodite na Lanpartyje in morate vedno nosite s sabo svoje težko ohišje? Na tej strani je kratek opis aluminjastega ohišja, ki bi vam olajšal marsikatero muko. Black Directron SF201-B je idealna rešitev, ker je pač zelo lahek, je seksi krom barve in ima že veliko vgrajenih ventilatorjev, natančneje šest. Ko boste prišli do cene, pa raje zaprite oči.

5 komentarjev