»

Nov članek

Slo-Tech - Okej, leto je okoli ([:D]) in dodan je bil nov članek. Tokrat sta se MadManMato ter Gandalfar, eden redni uporabnik našega foruma ter drugi kar sam tajni policaj v naši mali državici, spravila napisati članek, ki se dotika samih osnov brskanja po Googlu, najbolj izpopolnjenemu brskalniku pod obličjem našega Sonca. Članek je nujno branje za vse, ki umetnosti osnov spletnega iskanja še niste privzeli. Klik!

Še nagradna igra: Tisti, ki prvi v spletu najde sliko plišastega Harley Davidsona, dobi zastonjsko Milko. Na račun Gandalfarja. Da ne boste rekli, da ne spodbujamo učenja na lastno pest [:D]. Časa imate en teden, začenši sedaj. Predloge pošljite na ta naslov.

9 komentarjev

Nov članek

Slo-Tech - Kot smo vam obljubili, se članki o tehnologijah procesorjev nadaljujejo. Nadaljevanje slycerjevega uvoda je spisal Telebajsek. Če kliknete na ta naslov, potem vam bo kar naenkrat vse o Pentium 4 procesorjih jasno, saj je v članku razloženo vse zelo podrobno. Zakaj P4 nekatere ukaze izvaja počasneje, kaj so inženirji izboljšali, zakaj je cevovod 20-stopenjski, koliko energije odda P4, in še naprej. Branje je obligatorno.

1 komentar