»

Antec LanBoy

vir: Pimprig
Pimprig - Dandanes so LAN-partyji vedno bolj pogosti. Vsem znano podjetje Antec je izdelalo ohišje prilagojeno posebej za take zabave. Na spletni strani PimpRig so si ogledali srebrno ohišje Antec LANBOY Aluminum Mini Tower.

S prenašanjem ohišja ne boste imeli večjih težav, saj je zelo lahko ter majhno. Na levi stranici ima vdelano dokaj veliko pleksi okno, v samo ohišje pa je vgrajen 350W napajalnik. Na sprednji strani ima dva USB vhoda ter ima prostora za štiri 5,25'' enote in dve 3,5''. Vanj lahko vstavite še do dva 80 mm ventilatorja. Poleg ohišja pa zraven dobite tudi jermen, s katerim ga lahko prenašate naokoli. V opisu si lahko ogledate tudi modifikacijo ohišja. Veselo na branje.


0 komentarjev

Ohišje Enermax CS-10181-B

Mikhailtech - Potrebe po velikih ohišjih so vedno večje. Razlog je preprost: več prostora ter boljši pretok zraka zmanjšata verjetnost pregrevanja. To je še posebej pomembno pri strežnikih, ki so prižgani noč in dan. Na Mikhailtech so si ogledali Enermaxovo ohišje, ki je namenjeno strežnikom. Ker je to ohišje bratranec ohišja Thermaltake Xaser 3, imata nekaj skupnih lastnosti. V njem...

7 komentarjev

Novo Antec SX1240 Full Tower Ohišje

Tweak Town - Ohišje ima (kot se spodobi za ohišja polnih višin) na sprednji strani kar šest 5.25" rež in dve 3.5" reži, v notranjosti ohišja je pa ravno tako šest 5.25" rež. Ima možnost vgradnje petih 80x80 mm in enega 92x92mm ventilatorja, dva sta že industrijsko vgrajena. Za dovolj elektrike pa skrbi PP412X 400 vatni SmartPower napajalnik, ki dovaja energijo po standardu ATX 2.03. Za odpiranje ohišja je tudi poskrbljeno, ker je na stranici vgrajena ključavnica, tako da ohišja ni treba zapirati z vijaki.

Za več informacij - klik!

4 komentarji

Macase KA-230 Champion Mid-Tower Case @ Overclockers AU

Overclockers Australia - Zopet test ohišja, tudi tokrat takega v višjem rangu (no, cenenejših izvedenk se itak ne testira kaj dosti). Ohišje je na pogled sicer rahlo pusto, že podobno strežniškim ohišjem. Videz ne vara - gre za zelo trdno ter težko ohišje s štirimi 5.25" režami, prostorom za 6 3.5" enot (diski, disketna enota) ter prostorom za kar 4 ventilatorje. Če sem pravilno preračunal (210 - 250 AUD), naj bi tale stvarca stala okoli 100 USD. Klik!

3 komentarji