»

Če še niste opazili...

Slo-Tech - ...je že nekaj ur na strani objavljena nova DVD recenzija, ki jo je za nas spisal DrSergioDJ. Saj bi napisal novico prej, a je bil včeraj petek in sem moral zvečer iti na obvezno sproščanje. Se opravičujem . Kakorkoli že - Morgan Freeman v glavni vlogi detektiva. Ugrabljen otrok, psihoanaliza, prevaranje prevaranega, vse to so elementi danes opisanega filma. Beri in se čudi .

0 komentarjev

Nova DVD recenzija

Slo-Tech - Izgleda, da se je naš opisovalec DVDjev, DrSergioDJ, prebudil iz zimskega spanca, saj ocene teh malih okroglih stvari kar letijo izpod njegovih prstov. Heh, pa še enkrat recite, da šola ne vpliva pozitivno . Tokrat je opisal film East is east (Vzhod je vzhodno), ki je nekakšna mešanica komedije ter drame, v kateri so zelo nazorno predstavljene kulturne razlike in šoki. Obvezno branje.

Hkrati se tudi opravičujemo za napako, ki se je zgodila med dodajanjem prejšnjega filma, House on hounted hill. Problem je, da je bilo komentiranje dotičnega filma nemogoče, zato vas naprošam, da sedaj komentirate dvojno .

0 komentarjev

Nova DVD recenzija

Slo-Tech - DrSergioDJ je priden ter piše DVD recenzije. Tokrat je na vrsti film, ki je razdelil gledalce dobesedno na dva tabora: goreče pristaše ter goreče nasprotnike. Medtem ko so nekateri šli ta film gledat tudi po trikrat, so drugi nad njim obupali že po pol ure. Kakorkoli, Magnolia je brez dvoma nekaj posebnega. Za našega ocenjevalca nekaj v pozitivnem smislu. Ogled ter komentar obvezen .

1 komentar