»

NEST še diha

Z-lotov Dvorec

Slo-Tech - Kljub vročini smo NEST-ovci še vedno aktivni. Brez večjih težav smo se prebili čez večino igričarskih turnirjev, a zmagovalcev vam zaenkrat ne bomo izdali, da bo jutrišnja podelitev bolj slavnostna. Največjo udeležbo je imelo tekmovanje presenečenja - Atomic Bomberman, ki smo ga zaradi tehničnih težav izvedli na bolj lokalen način, trenutno pa se še odloča o zmagovalcu v tradicionalni prestižni disciplini: Quake III CTF. Po vročem nažiganju iger smo se hladili s poslušanjem predavanj ter sproščanjem ob igranju Wii-ja v klimatizirani predavalnici, nekateri bolj umetniško navdahnjeni pa so se lotili tudi skulptur.

Če ste tukaj - stopite po vodo, noč bo še dolga. Če vas ni - lahko vam je žal.

148 komentarjev

NEST.2007 se odvija

Polna dvorana

Slo-Tech - Po napornih pripravah čez teden se je včeraj odprl sedmi tradicionalni Slo-Tech lanparty, ki ga že nekaj časa poznamo pod imenom NEST. Prvi dan je potekal malce bolj mirno, uporabniki so kapljali v dvorano in se adaptirali na poletno klimo, odvilo se je nekaj predavanj in odigrala kakšna igra, zaspali pa smo ob projekciji filmov.

Danes se zadeve valijo naprej s polno paro. Prijazne tete kuharice so nas nahranile z zajtrkom in kosilom, tudi najbolj zaspani so že vstali, se prikazali izpod tušev in se lotili poslušanja predavanj ter tekmovanj v različnih igrah. Seveda ne manjka ostalih postranskih dejavnosti (delavnice, tekmovanja v hekanju in modificiranju ohišij, vožnja simulatorja formule 1, itd.). Manj aktivni geeki...

47 komentarjev