»

NEST 2009

Slo-Tech - Še dober teden nas loči od letošnjega NESTa. Prostor je trenutno 55,5 odstotno zaseden, prijave pa sprejemamo še do petka. Vse ekipe, zainteresirane za tekmovanje CTF v administraciji strežnikov, prosimo, da nam po elektronski pošti sporočijo, kateri je njihov najljubši operacijski sistem.

Na program je bilo dodanih nekaj novih predavanj, ki so vsekakor vredna ogleda. Glede na vprašanja v zvezi s tekmovanji v različnih igrah pa bi radi še enkrat ponovili znano Slo-Tech geslo: Igra se vse (in karkoli). Tekmovanja s smiselnim številom tekmovalcev na koncu dobijo v podelitev nagrade v vrednosti sorazmerni s številom tekmovalcev.

55 komentarjev

Odprte prijave za NEST 2008

Slo-Tech - Po nestrpnem čakanju se danes tudi uradno odpirajo prijave za letošnji NEST, ki se bo v Piranu odvijal med 18. in 20. julijem. Če na hitro povzamemo vsebino domačega branja:
  • nahajali se boste nekaj metrov od morja, zato se posledično priporoča, da s seboj vzamete tudi kopalke in zadostno število brisač
  • hrana je organizirana, tako da se vam načeloma ni potrebno obremenjevati z odhodi v picerije
  • prinesite slušalke, primerno dolg UTP kabel in podaljšek za elektriko
  • poskrbnite za primerno zalogo higienskih pripomočkov in brisač
  • prinesite spalno vrečo in armafleks

Sedaj pa se brž prijavite, saj je število mest omejeno.

10 komentarjev

NEST.2008

Polna dvorana

Slo-Tech - Na voljo so osnovni podatki o letošnjem NESTu. Dogodek se ponovno odvija na slovenski obali. Seznam predavanj bomo objavili takoj, ko večina predavateljev dostavi kratke opise lastnih predavanj. Seznam namenskih strežnikov, ki jih bomo zagotovili na dogodku je trenutno odprt za predloge. Sporočite nam jih. Prav tako zbiramo predloge o igrah, v katerih bi želeli tekmovati. Celoten seznam, skupaj s prijavami, bo na voljo najkasneje do 15.6.2008.

20 komentarjev

NEST (V)

Slo-Tech - Še tri dni nas loči od letošnjega NEST-a. V opisu dogodka si lahko preberete skoraj dokončen seznam predavanj s kratkimi opisi.

Prijave bomo verjetno zaprli jutri, zato se v primeru, da nameravate priti, prijavite čim prej. Postavili bomo le nekaj več mest, kot bomo imeli sprejetih prijav.

Več podatkov.

46 komentarjev

Napovedujemo NEST:2004

Slo-Tech - Kaj je lepšega, kot tri dni neprestanega igranja iger, izmenjave poučnih datotek ter poslušanja predavanj mojstrov z naše strani. Lepše je lahko samo, če vse to preživite v družbi kolegov, ki jih redno srečujete na forumu in imajo prav tako računalništvo v krvi. Za povrh pa se še vse skupaj dogaja ob morju.

Po mučnih predpripravah smo si uspeli zagotovili prostor ter dovolj elektrike, da bo letošnji NEST:2004 še boljši in večji kakor NEST.2003. Ponovno bo potekal v prostorih OŠ Sečovlje od 16. do 18. julija. Poleg velikega LAN-a tudi letos ne bodo izostala predavanja, šušlja pa se tudi o bolj aktivnem predelovanju ohišij.

Zaradi velikega interesa se bo potrebno predhodno prijaviti. O tem kdaj in kako to storite, pa boste izvedeli čez nekaj dni.

59 komentarjev