»

Winamp 3

Winamp - Izšla je predogledna različica Release Candidata tretje verzije mojega najljubšega igralnika večpredstavnih glasbenih datotek, Winampa. Klik! Sicer moje mnenje ostaja - ostal bom na 2.xx dokler se bo le dalo ter dokler ne bom imel druge možnosti, saj mi dosedanje alpha in beta različice niso bile všeč. Je pa res, da se tako imenujejo tudi z razlogom [:D]. Naj nas Nullsoft čimprijetneje preseneti!

3 komentarji

Novi Winamp

Winamp - Na voljo je nova inačica meni najljubšega programa za igranje MP3 ter drugih glasbenih datotek, Winampa. Verzija 2.74, kakor so jo zelo izvirno poimenovali avtorji, v bistvu ne ponuja veliko novega (popravljenih en kup hroščkov), ampak download vseeno priporočam. Klik! Če pa še niste slišali, Nullsoft že pospešeno pripravlja tretjo različico tega programa. Za dol-vleko je na voljo že alpha verzija, ki je pa ne priporočam. Zakaj? Ker je alpha. Samo toliko da veste, da se lahko pridružite razvijalcem ter iskalcem hroščev.

9 komentarjev

Še malo 3D Marka

Overclockers Cafe - Jah, ko pride nov program na sceno, se morajo pač strani malo dokazati ter nakazati njihovo spretnost. OC Cafe se je spravil primerjave Detonatorjev z dvema testnima računalnikoma. Test je kar pregleden, pogrešal sem le vključitev testa z novo inačico gonilnikov, nastavljenih na številko 11.00 . Klik sem za ogled.

0 komentarjev