»

NEST 2009

Slo-Tech - Še dober teden nas loči od letošnjega NESTa. Prostor je trenutno 55,5 odstotno zaseden, prijave pa sprejemamo še do petka. Vse ekipe, zainteresirane za tekmovanje CTF v administraciji strežnikov, prosimo, da nam po elektronski pošti sporočijo, kateri je njihov najljubši operacijski sistem.

Na program je bilo dodanih nekaj novih predavanj, ki so vsekakor vredna ogleda. Glede na vprašanja v zvezi s tekmovanji v različnih igrah pa bi radi še enkrat ponovili znano Slo-Tech geslo: Igra se vse (in karkoli). Tekmovanja s smiselnim številom tekmovalcev na koncu dobijo v podelitev nagrade v vrednosti sorazmerni s številom tekmovalcev.

55 komentarjev

NEST.2006

Slo-Tech - Z malo zamude pa vendar. NEST.2006 bo, kot je bilo že konec januarja napovedano, od 21. do 23. julija. Tokrat na novi lokaciji v OŠ Hrvatini (Hrvatini nad Koprom). Program s prijavami bomo objavili v nekaj dneh.

Kot vedno bomo organizirali lan party s precej predavanji in tekmovanji. Igralo se bo skoraj vse. Letos ideje za tekmovanja v igrah pobiramo samo do samega dogodka, da se nam ne bo ponovilo lansko leto, ko se je večina idej za tekmovanja pojavila v noči iz sobote na nedeljo.

Kot vedno je tudi letos prepovedano kajenje in/ali uživanje drugih opojnih substanc. Oseb, ki bodo kazale znake uživanja le-teh varnostna služba ne bo spustila v dvorano.

291 komentarjev

NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte (III)

Slo-Tech - Počasi se približujemo koncu pobiranja prijav. Prostih je še 12 % mest. Prijave so mogoče še do nedelje, do 23:59. Za tem bodo prijave mogoče po 50% višji ceni do srede, do 23:59. Po tem lahko na prireditev pridete samo neprijavljeni po dvojni ceni (če bo seveda prostor).

Na žalost se je izkazalo, da vas moramo spomniti, da bi bilo lepo, če bi poleg računalnika s seboj prinesli tudi UTP kabel (vsaj 3 do 5 m).

Zaradi dobrega odziva na prejšnjo novico, so sedaj potrjena tekmovanja v COD in CSS (in seveda ohišja ter navijanje). Če bo zanimanja dovolj, bomo dodali še kakšno tekmovanje. V odgovor na kup vprašanj, bi radi poudarili, da je mogoče tudi klansko tekmovanje v CS 1.6, če bo le dovolj zainteresiranih (nagrad je dovolj). Vsi, ki bi želeli sodelovati na katerem izmed klanskih tekmovanj, a nimate klana, prosim vpišite za ime klana besedo "mix" in razvrstili vas bomo skupaj z udeleženci s podobnimi težavami.

Prav tako prosimo vse, ki ste se prijavili, pa se prireditve iz...

9 komentarjev

Obvestilo v zvezi z NEST.2005

Slo-Tech - Glede na to, da je prireditev že 76 odstotno zasedena in da se na prireditev ni prijavil niti en klan v popolni sestavi, prav tako pa je število prijav na ostala tekmovanja zanemarljivo, smo se odločili rahlo spremeniti pravila igre.

Na strani o prireditvi si tako lahko ogledate bistveno razširjen seznam predavanj. Prav tako ukinjamo vsa do sedaj razpisana tekmovanja.

To ne pomeni, da tekmovanj ne bo. Izvedli bomo tekmovanje v katerikoli igri, na katero se bo prijavilo vsaj 16 tekmovalcev (ali 8 klanov). Če boste s seznamom iger v katerih bi želeli tekmovati dopolnili svojo prijavo, bomo takoj, ko se vas bo za določeno tekmovanje prijavilo dovolj, to objavili. Prijave na tekmovanja bomo sprejemali tudi na samem dogodku (kar pomeni, da se lahko na samem dogodku pojavi kakšno dodatno tekmovanje, če bo zanj interes). Prosimo, prijavite se.

Prav tako ponovno uvajamo tekmovanje za "najbolj navito kišto" (upoštevamo vsoto FIPS + FLOPS (navito) ulomljeno z vsoto FIPS + FLOPS...

47 komentarjev

NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte (II)

Slo-Tech - Po enem tednu zbiranja prijav je prireditev 75 % zasedena. Skoraj končni časovni razpored je znan (še vedno so možni manjši popravki). Zaradi premajhnega števila prijavljenih klanov tekmovanja iz COD S&D ne bo (vsaj ne za nagrade). Vsa ostala na strani našteta tekmovanja zagotovo bodo.

Vse, ki s prijavami čakate do zadnjega trenutka, bi radi opozorili, da bomo v primeru napolnitve prireditvenega prostora s prijavami verjetno zagotovili še nekaj (deset) mest. V primeru, da bo do napolnitve prišlo zadnji teden pred prireditvijo, takšne spremembe niso možne.

Če imate kakršnokoli željo po prihodu na prireditev, se prosim prijavite (glede na trenutno stanje prijav je možnost, da bomo kogarkoli spustili na prireditev brez prijave ... minorna). Če ste se že prijavili, pa iz kakršnegakoli razloga na prireditev ne morete, se prosim odjavite in tako sprostite mesto za nekoga, ki bi verjetno želel priti.

Prijava!

26 komentarjev

Piran 2002

Slo-Tech - Torej... do danes se vas je prijavilo 40. Prijavi se!
Danes je tudi znan dokončen seznam iger, ki se bodo igrale (ja... vse originale imam):
  • Q3
  • Half-Life: CS
  • RTCW
  • OPF

Še dodatno pravilo za tekmovanje (se bo kmalu pojavilo na strani z informacijami o tem dogodku):
V primeru več kot enkratnega sesutja vašega računalnika med testiranjem, boste diskvalificirani
Drugače pa se dogodek začne v soboto, 11. maja ob 09:00 (od takrat vas bomo spuščali na prizorišče). Ob 13:00 bo kosilo in nato se okoli 15:00 prične tekmovanje. Uradna razglasitev bo okoli 19:00. Podrobnejši program kmalu... na strani s podatki in prijavo.
Mimogrede: ne pozabite kopalk.

9 komentarjev

Povzetek...

Slo-Tech - Dolgo obljubljana in še dlje pričakovana prireditev Slo-Tech Portorož 2001 je za nami. Vsi, ki smo bili tam lahko potrdimo, da je zadeva izpadla zelo v redu, po pravici povedano kar nad pričakovanji. Seveda vse ni šlo po maslu in marsikatera stvar je bila na moč improvizirana, toda glede na to, da je prireditev pripravila peščica mladih ljudi s FlipeR-jem na čelu, v svojem prostem času in popolnoma nekomercialno, je zadeva bila megastična.

Organizatorji smo se zbrali že v petek in se cel dan smukali po prizorišču. Admini so postavljali mrežo in serverje, drugi pa smo pripravljali prizorišče za prihod prvih tekmovalcev. Priprave so se zavlekle pozno v noč in to noč nihče ni prav dobro spal. Kaj šele naslednji dan! Okoli 10ih so začeli prihajati prvi tekmovalci. Dopoldan je potekalo zbiranje, potem smo lačne ljudeke odpeljali na kosilo, ki ga je častil KŠOP, popoldan pa je bil čas za uradni del prireditve, torej tekmovanje. V časih najvecje gužve je v notranjosti prostorov bilo tudi...

8 komentarjev

Slo-Tech Portorož 2001

Jaz - Nekateri verjetno že veste za kaj gre, drugi pa boste izvedeli sedaj. Torej, pripravlja se Slo-Techova prireditev z imenom "Slo-Tech Portorož 2001". Večino časa bo zavzemalo prvo slovensko tekmovanju v modificiranju ohišij, ki ga seveda ne smete zamuditi. Ker se bo zadeva začela komaj nekje konec februarja imate sedaj še dovoj časa, da se spravite nad svoje ubogo ohišje ter ga spremenite v občudovanja vredno beštijico. No, po tekmovanju se bodo vsi udeleženci pomerili v igranju najljubših mrežnih iger pozno v noč, tako da je zaželjeno, da s seboj prinesete mrežne kartice. Seveda bo tudi veliko obstranskih dejavnosti, kot recimo tekmovanje v pitju, pljuvanju v daljavo in hranjenju hrčkov. Če vam to ni dovolj vas še obveščamo, da bo na prireditvi večina članov Slo-Tech Teama, tako da boste končno lahko dobili toliko željene avtograme .
Šalo na stran, Primož je v kratkem obljubil prijavno skripto, tako da se bodo začele prijave. Medtem lahko o vsej stvari predebatirate tudi v Forumu....

2 komentarja