»

Študent Je Car

Kodirnica - Prišel je čas za še en dogodek Študent Je Car, ki ga organizira Microsoft. Dogodek bo tokrat nekoliko drugačen. Predavanja so razdeljena v dva sklopa in sicer:
  • Predavanja za razvijalce
  • Predavanja za IT strokovnjake
S to delitivjo so omogočili še več zanimivih in uporabnih predavanj.

Dogodek bo v sredo,2. aprila 2008, v predavalnicah Alfa in Beta v novem G objektu na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru in četrtek, 3. aprila 2008, v predavalnicah P1 in P2 na Fakulteti za elektrotehniko oz. računalništvo in informatiko v Ljubljani.

Udeležba je brezplačna. Zaradi lažje organizacije pa vas naproščajo, da se na dogodek prijavite. Za prijavo moraš biti registrirani član
kodirnice.

4 komentarji

Microsoftov Študent je car

Kodirnica - Vabljeni ste na prvi letošnji Študent je Car dogodek. Na njem bodo že uveljavljeni predavatelji predstavili najnovejše tehnologije, kot so WPF/E, platforma za izdelavo bogate uporabniške izkušnje v kateremkoli spletnem brskalniku in operacijskem sistemu, ter predstavitev prihajajočega Visual Studia s kodnim imenom “Orcas”. Poleg tega boste lahko slišali kakšne varnostne izboljšave v resnici prinaša Windows Vista in kako razvijamo majhne, vgradne naprave s pomočjo tehnologij Windows Embedded.

Dogodek bo potekal v Mariboru, dne 5. aprila, v predavalnici Borut Pečenko na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko in v Ljubljani, 12. aprila, na Fakulteti za računalništvo in informatiko oziroma na Fakulteti za elektrotehniko, v predavalnici P1.
Prijavite se lahko preko portala Kodirnica.net, kjer lahko najdete tudi več informacij o dogodku. Prijava ni obvezna, je pa zaželjena (za prijavo morate biti registrirani na Kodirnici).

11 komentarjev

MSŠD piknik

Kodirnica - Semester se bliža h koncu, tako da smo se na Kodirnici odločili, da organiziramo še zadnji letošnji MSŠD dogodek.
Da pa se čim bolje pripravimo na prihajajoče izpitno obdobje, bomo tokrat organizirali malo drugačen dogodek, kot ste jih bili vajeni do sedaj, in sicer 1. MSŠD piknik!

Dobimo se v četrtek, 26.5. v ŠRC Gradiant! Lokacija
Da pa bo dogajanje še bolj pestro, bodo na voljo tudi igrišca za nogomet, košarko in odbojko, zato s seboj prinesite športno opremo (in še malenkost dobre volje), saj bomo organizirali tudi kakšno ekipno tekmovanje! Poskrbeli smo pa tudi za hrano in pijačo.

V primeru slabega vremena, imajo v ŠRC Gradiant pokrit šotor z nogometnim igrišcem, tako da nam tudi slabo vreme ne more pokvariti dneva!

Prijave na kodirnici

14 komentarjev